Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Frozen: «Η Έλσα είναι λεσβία και κάνει τα παιδιά γκέι» λέει Βραζιλιάνα υπουργός
PLUS

Frozen: «Η Έλσα είναι λεσβία και κάνει τα παιδιά γκέι» λέει Βραζιλιάνα υπουργός

Frozen: Τρελή καζούρα στο Twitter!

Frozen: Άγρια… καζούρα πέφτει τα τελευταία 24ωρα στα βραζιλιάνικα social media εις βάρος μιας υπουργού που τα έβαλε με το Frozen! Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να ενόχλησε την Νταμάρες Άλβες, υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Βραζιλία, στην άκρως επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων του 2013, η απάντηση ενδεχομένως να σας φανεί παρανοϊκή. Η Βραζιλιάνα βουλευτής είναι πεπεισμένη ότι η Έλσα (φανταστικός χαρακτήρας από το Frozen) είναι λεσβία και ότι κάνει τα κοριτσάκια να ονειρεύονται… γάμο με πριγκίπισσες. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Άλβες έκανε τα παραπάνω σχόλια κατά τη διάρκεια ομιλία της στην Ντιβινόπολις, σε εκδήλωση με θέμα την «Υπεράσπιση της Οικογένειας».

Μιλώντας μπροστά σε κοινό ιερέων και πιστών, η Άλβες ισχυρίστηκε ότι η διάσημη ηρωίδα της ταινίας μαθαίνει στα κοριτσάκια να ονειρεύονται ότι κάποτε θα παντρευτούν μια πριγκίπισσα, αντί για έναν πρίγκιπα. «Ξέρετε γιατί η Έλσα καταλήγει να ζει μόνη της σε ένα κάστρο από πάγο, έτσι δεν είναι; Επειδή είναι λεσβία!» εξηγεί η Άλβες. Στην ίδια ομιλία η πολιτικός προειδοποιεί ότι δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε την πριγκίπισσα Έλσα να… ξυπνάει με ένα λεσβιακό φιλί την «Ωραία Κοιμωμένη». Κάποτε ονειρευόμασταν τον πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά πλέον η Disney μαθαίνει στα κοριτσάκια να περιμένουν την πριγκίπισσα του παραμυθιού, συμπληρώνει με οργή!

 

Το βίντεο της ομιλίας της Άλβες καταγράφηκε την περασμένη χρονιά, αλλά έγινε viral πριν από μερικές μέρες, εξαιτίας ενός tweet του διάσημου γκέι δημοσιογράφου Glen Greenwald. Ο Greenwald είναι Βρετανός αλλά ζει και εργάζεται στη Βραζιλία, αφού αυτή είναι η χώρα καταγωγής του συζύγου του.

 

Frozen: Μήπως τελικά ισχύει;

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι η Άλβες δεν είναι η μόνη που έχει ασχοληθεί με τη φημολογούμενη ομοφυλοφιλία της Έλσας. Στο διαδίκτυο υπάρχουν και άλλες πηγές που ισχυρίζονται ότι η Disney θα κάνει την έκπληξη στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας κινουμένων σχεδίων, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά, και θα βάλει τη διάσημη ηρωίδα να παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι γκέι! Πάντως, η πλειοψηφία των χρηστών φαίνεται να πιστεύει ότι όλα αυτά είναι φαντασιοπληξίες και υπερβολές, αν κρίνουμε από τις κοροϊδευτικές αντιδράσεις στα social media.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις