Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: O «Mr Facebook» βγάζει ρομαντική selfie στην Ακρόπολη για την επέτειο του γάμου του!
LIFESTYLE

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: O «Mr Facebook» βγάζει ρομαντική selfie στην Ακρόπολη για την επέτειο του γάμου του!

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Λίγες μέρες νωρίτερα φωτογραφιζόταν με την σύζυγό του στο Παρίσι

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Περιοδεία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες φαίνεται ότι κάνουν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του, λίγες μέρες πριν την 7η επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι κλείνει στις 19 Μαΐου εφτά χρόνια γάμου και φαίνεται ότι έχει αρχίσει να το γιορτάζει από νωρίς. Πριν από τέσσερις ημέρες, ο «Mr. Facecook» ανέβασε στο Instagram του μια selfie με την αγαπημένη του ενώ πόζαραν μπροστά από το Λούβρο στο Παρίσι. Αν αυτό ήταν το δώρο της Πρισίλα Τσαν για την Ημέρα της Μητέρας, τότε κράτησε το… καλύτερο για την επέτειό τους. Τι πιο ιδανικό για μία επέτειο από ένα ταξίδι στην Αθήνα και μια ρομαντική εκδρομή στην Ακρόπολη, σκέφτηκε ο Μαρκ, και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

O πολυεκατομμυριούχος ανέβασε σήμερα το πρωί μια σέλφι των δύο τους μπροστά από τον Παρθενώνα, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».  Καμία λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής για την επίσκεψη του Ζούκερμπεργκ και της Τσαν στην χώρα μας, αφού το μοναδικό στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αυτή ακριβώς η selfie. To ζευγάρι μπορεί να μείνει λίγο καιρό στην Αθήνα ή να επισκεφθεί κάποιο ελληνικό νησί, φυσικά ινκόγκνιτο. Θα μαθαίνουμε σίγουρα τα νέα από το Instagram. Το πιο πιθανό βέβαια είναι ο Μαρκ και η Πρισίλα να πάνε και σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή μητρόπολη, αφού έχουν πάρει… φόρα!

Δείτε παρακάτω τις selfies του αγαπημένου ζευγαριού από την Αθήνα και το Παρίσι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις