Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιθέα έγκλημα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον δολοφόνο της 29χρονης μητέρας
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα έγκλημα: Πώς έφτασαν οι Αρχές στον δολοφόνο της 29χρονης μητέρας

Καλλιθέα έγκλημα: Ο 32χρονος δεν ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος, ωστόσο έπεσε σε απανωτές αντιφάσεις ως προς το άλλοθι.

Καλλιθέα έγκλημα: Η παθολογική ζήλια, που ένοιωθε για την εν διαστάσει σύζυγό του, οδήγησε σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, τον εν διαστάσει σύζυγο της 29χρονης Γεωργιανής, μητέρας δυο μικρών παιδιών, στην δολοφονία της στην Καλλιθέα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στις εισαγγελικές αρχές ο 32χρονος Γεωργιανός επίσης, ο οποίος από την εποχή διάστασης με την μητέρα των παιδιών του, συνεχώς προκαλούσε προστριβές, συνεχείς καυγάδες και επεισόδια. Καθώς η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή της, στο πλάι ενός συντρόφου, η στάση του έγινε ακόμη πιο εκρηκτική. Οι γείτονες γίνονταν αυτήκοοι μάρτυρες ομηρικών λεκτικών επιθέσεων του πρώην συζύγου της 29χρονης, οι οποίες συνοδεύονταν από σπασίματα αντικειμένων.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον και την κατάσταση που βίωνε η γυναίκα, έγινε και η δολοφονία την οποία πάντως ο 32χρονος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα, δεν ομολόγησε στη δεύτερη πολύωρη κατάθεσή του στην Ασφάλεια από το πρωί της Πέμπτης. Τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συγγενείς του υπέπεσαν σε αντιφάσεις σε ό,τι αφορούσε το άλλοθι τις κρίσιμες ώρες της δολοφονίας.

Ο ισχυρισμός ήταν ότι βρισκόταν στο σπίτι του σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Όμως οι αστυνομικοί τον πληροφόρησαν ότι κάμερα τον είχε καταγράψει κοντά στο σπίτι της 29χρονης τις επίμαχες ώρες.

Επίσης, ο δολοφόνος, που στραγγάλισε την 29χρονη μητέρα με λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη πάνω στο κρεβάτι της, φεύγοντας από το σπίτι, κλείδωσε κανονικά την πόρτα. Κλειδί όμως του διαμερίσματος, πλην της ίδιας, είχε μόνο ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος πήγαινε εκεί για να πάρει ή να αφήσει τα ανήλικα παιδιά τους.

Έτσι έγινε και την μοιραία ημέρα της δολοφονίας. Αφού πέρασε από το διαμέρισμα της Καλλιθέας να πάει το ένα από τα παιδιά στο σχολείο- το άλλο το είχε μαζί του– επέστρεψε και ξέσπασε ένας ακόμη καυγάς με το γνωστό τραγικό τέλος. Την 29χρονη από την Γεωργία την αναζητούσε η θεία της στο τηλέφωνο επί δύο ημέρες αλλά δεν την έβρισκε και έτσι αποφάσισε την Τρίτη το μεσημέρι να δηλώσει την εξαφάνισή της στις Αρχές. Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας αποφάσισε πλέον η θεία της να πάει στο σπίτι της μαζί με κάποιες άλλες γυναίκες, συγγενείς και φίλες. Όταν μπήκαν με την βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι, ανακάλυψαν την άτυχη κοπέλα νεκρή στο κρεβατοκάμαρά της και κάλεσαν σε κατάσταση σοκ τις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις