Ευρωεκλογές 2019: Πόσοι πήγαν να ακούσουν τον Μητσοτάκη στη Λάρισα – Τι έκανε η “Αυγή”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Πόσοι πήγαν να ακούσουν τον Μητσοτάκη στη Λάρισα – Τι έκανε η “Αυγή”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ευρωεκλογές 2019: Ενώ τα πρακτορεία κατέγραψαν πολύ κόσμο στην ομιλία Μητσοτάκη, η "Αυγή", παλεύει να τονώσει το ηθικό του ΣΥΡΙΖΑ.

16.05.2019 | 17:17

Ευρωεκλογές 2019: Λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν “καταποντισμό” του ΣΥΡΙΖΑ, τα τρολ βγήκαν παγανιά… Η εφημερίδα η Αυγή, σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των οπαδών του κόμματος, φαίνεται πως αντιγράφει τις τακτικές τους και βλέπει μια θλιβερή εικόνα για τη ΝΔ, από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα του κόμματος στην ιντερνετική της έκδοση, από την χθεσινή συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λάρισα, η οποία σύμφωνα τουλάχιστον με τους διοργανωτές, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Άλλωστε και τα πρακτορεία το πιστοποίησαν.

Η εφημερίδα Η Αυγή δημοσίευσε φωτογραφίες πριν από την έναρξη της ομιλίας, και αυτό φαίνεται από το διαφορετικό φως που υπάρχει στις φωτογραφίες, σε σχέση με αυτές που κυκλοφόρησαν τα πρακτορεία, θέλοντας να αποδείξει ότι η συγκέντρωση ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Όπως γράφει η Αυγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν κατάφερε να γεμίσει ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου». Ισχυριζόμενη «ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Όχι μόνο δεν γέμισε την πλατεία της Λάρισας, όπως ισχυρίσθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ούτε την μικρή πλατεία Ταχυδρομείου δεν κατάφερε να γεμίσει. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αποκαλυπτικές». Μόνο που οι φωτογραφίες που τράβηξαν τα πρακτορεία άλλα δείχνουν. Μια εικόνα με την οποία συμφωνούν και όλες οι δημοσκοπήσεις.

Exit mobile version