Χάρης Ρώμας: Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση στη Ράντου να ξαναπαίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” (vid)

LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση στη Ράντου να ξαναπαίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χάρης Ρώμας: Αφοπλιστικά ειλικρινής, ταλαντούχος και πολύ γλυκός, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «The 2night show».

16.05.2019 | 11:05

Χάρης Ρώμας: Τους λόγους για τους οποίους δεν θα καλούσε ξανά την Ελένη Ράντου, στο να πρωταγωνιστήσει στο Κωνσταντίνου και Ελένης, εξήγησε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στην οθόνη, όσο και στο ενδεχόμενο να βλέπαμε ξανά το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Για την δεύτερη σειρά αποκάλυψε μάλιστα, ότι δεν θα καλούσε πίσω την Ελένη Ράντου να παίξει και εξήγησε τους λόγους.

«Ξέρω πως σκέφτεται η Ελένη. Δεν θα της έκανα πρόταση γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από το στενό περιθώριο που σου προσδίδει μια τηλεοπτική επιτυχία», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας. «Μου έλεγε ότι θα γεράσουμε κι εγώ θα είμαι η Κατακουζήνα κι αυτή η γκαρσόνα. Θεωρούσαμε πως θα στιγματιστούμε. Δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν πολλά λεφτά να συνεχίσουμε την σειρά. Τώρα μου λέει: τραβάω τα μαλλιά μου. Είχαμε διπλασιάσει τα λεφτά από την πρώτη χρονιά και μας έκαναν πρόταση για τα διπλά την τρίτη».

Χάρης Ρώμας: “Το Καφέ της Χαράς”

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς με νέα επεισόδια, ενώ αποκάλυψε και ένα μέρος της υπόθεσης. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως το «Καφέ» στα νέα επεισόδια δεν θα υπάρχει. «Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς. Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας: Η πολιτική

Ο Ρώμας εκτός από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, κατεβαίνει και στην πολιτική φέτος, καθώς είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. «Κατεβαίνω σαν αντιπεριφερειάρχης με τον Γιώργο Πατούλη. Τον γνωρίζω από τότε που σπουδάζαμε μαζί στην ιατρική. Τον πιστεύω και με είχε πείσει από τότε. Έχει όραμα. Μου έχουν ξαναγίνει προτάσεις στην πολιτική, είναι η πρώτη φορά που είπα ναι», είχε πει πρόσφατα στο Πρωινό.

Exit mobile version