Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eurovision 2019: Ο Καπουτζίδης τα “πήρε” με follower που έκρινε το σχόλιό του για τα γκέι φιλιά
LIFESTYLE

Eurovision 2019: Ο Καπουτζίδης τα “πήρε” με follower που έκρινε το σχόλιό του για τα γκέι φιλιά

Eurovision 2019: Όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η transgender Dana International, η κάμερα κατέγραψε τουλάχιστον τρία φιλιά μεταξύ ανδρών, τα οποία προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση.

Eurovision 2019: Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή το σχόλιο ενός follower του στο Instagram, σχετικά με τα γκέι φιλιά που προβλήθηκαν στη Eurovision μετά από προτροπή της Dana International. Ο γνωστός ηθοποιός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, μαζί με την Μαρία Κοζάκου, καθώς έχουν αναλάβει την εκφώνηση των ημιτελικών και του τελικού του μουσικού διαγωνισμού.

Στην εμφάνιση της Dana International, προβλήθηκαν και μερικά στιγμιότυπα από φιλιά μεταξύ ανδρών. Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε πως «η αγάπη δεν έχει όρια». Η στιγμή αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις μερικών χρηστών των social media, μεταξύ των οποίων ήταν και κάποιος «Θανάσης», ο οποίος ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη και του έστειλε ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram.

«Συγχαρητήρια για εχθές που φιλιόσαντε οι άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε αφύσικο για φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…».

Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει στην «επίθεση» που δέχθηκε και στη συνέχεια δημοσιοποίησε τα μηνύματα, λέγοντας πως όποιος έχει τις ίδιες απόψεις με τον «Θανάση», να τον κάνει unfollow. «Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χ@σμ@νη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μ@λ@κίες σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις