Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Bucks vs Raptors: Με σούπερ Λόπεζ και Αντετοκούνμπο έκαναν το 1-0 στη σειρά τα «ελάφια»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Bucks vs Raptors: Με σούπερ Λόπεζ και Αντετοκούνμπο έκαναν το 1-0 στη σειρά τα «ελάφια»

Bucks vs Raptors: Ιδανικά ξεκίνησαν οι Αγώνες της Ανατολής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του

Bucks vs Raptors: Την ιδανική αρχή έκαναν στους τελικούς της Ανατολής οι Bucks, επικρατώντας στο Game 1 επί των Raptors με 108-100. Παρά το γεγονός ότι στις 3 από τις 4 περιόδους τα «ελάφια» ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, τελικά κατέκτησαν την νίκη και έκαναν το 1-0 στην σειρά. Για μία ακόμα φορά ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε στον αγώνα, αλλά εξίσου καλός (για να μην πούμε και οριακά καλύτερος) υπήρξε ο Μπρουκ Λόπεζ. Ο σέντερ των «πράσινων» πέτυχε ρεκόρ καριέρας σε playoffs φτάνοντας τους 29 και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να κατακτήσει αυτή τη σημαντική νίκη. Από τη δική τους μεριά, οι Raptors, ενώ είχαν σε όλη την διάρκεια το παιχνίδι στα χέρια τους, στην τέταρτη περίοδο «βραχυκύκλωσαν», δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν σημαντικά σουτ.

Στην τελευταία περίοδο, οι «δεινόσαυροι» δεν μπόρεσαν να παίξουν την άμυνα που έπαιξαν στις άλλες τρεις και αυτό τους στοίχισε. Την καθοριστική στιγμή, ο έμπειρος σέντερ στάθηκε επάξια στο πλευρό του Έλληνα σούπερ σταρ, και έτσι έγινε το 1-0 στους τελικούς Ανατολής. Ο ίδιος ο Λόπεζ τελείωσε με 29 πόντους, μπροστά δηλαδή από τον «Greek Freak», σημειώνοντας 12/21 σουτ και 11 ριμπάουντ, ενώ δίπλα στους 24 πόντους του, με 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο «Αντέτο» είχε 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Για τους ηττημένους, οι 31 πόντοι με 9 ριμπάουντ του Καουάι Λέοναρντ και οι 30 πόντοι του Κάιλ Λάουρι δεν έφταναν.

 

Αντετοκούνμπο: Είναι τρελό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε την ικανοποίηση του, μιλώντας στα ΜΜΕ: «Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν παίζω εγώ καλά, αυτή η ομάδα είναι ικανή να αντιδράσει. Οι παίκτες από τον πάγκο παίζουν καλά. Είναι ωραία κάθε βράδυ. Εγώ δεν έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μου έκανε και μπορέσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη», δήλωσε σχετικά ο Έλληνας σούπερ σταρ και μίλησε για την ομάδα του Τορόντο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις