Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτεινή Βρύνα: Νέα αρχή για την Αττική
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτεινή Βρύνα: Νέα αρχή για την Αττική

Φωτεινή Βρύνα: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα, στον αγώνα για μια Νέα Αρχή στην Αττική.

Φωτεινή Βρύνα: Ως μητέρα δύο παιδιών, θέλω περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους, τη γενιά με τις πλέον αξιόλογες σπουδές, στον τόπο μας. Ως εργαζόμενη μητέρα, θέλω σιγουριά, στήριξη και βελτίωση της καθημερινότητάς μου.

Ως δραστήριο μέλος στο γυναικείο κίνημα, θέλω πιο τολμηρές πολιτικές για την ισότητα των φύλων, καθώς και περισσότερες και αποτελεσματικότερες δομές κοινωνικής προστασίας με έμφαση σ’ εκείνες και εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ως κάτοικος των Βριλησσίων, θέλω ασφάλεια στη γειτονιά μου και περισσότερους χώρους πρασίνου και αναψυχής.

Ως πολίτης της Αττικής, θέλω να μην κινδυνεύει η ζωή μας σε κάθε πυρκαγιά και πλημμύρα, καθαρότερο περιβάλλον και αξιοποίηση των μεγάλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ν’ αυξηθεί το εθνικό εισόδημα.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής την περίοδο 2014-19, έχω διαπιστώσει  τη μεγάλη δυναμική της Περιφέρειας, μια δυναμική που δυστυχώς παρέμεινε αναξιοποίητη στη «βάρδια» της απερχόμενης διοίκησης. Ως Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, έχω συνειδητοποιήσει ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει  το επίπεδο της διοίκησης εκείνο στο οποίο η πολιτική συναντά την πράξη με απτά αποτελέσματα στη ζωή κάθε οικογένειας.

Ως πολίτης με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, έχω αντιληφθεί τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας, καθώς και τη δύναμη της ψήφου μας.

Γι’ αυτά τα θέλω αλλά και μ’ όλη αυτήν την εμπειρία, απαντώ θετικά στα ερωτήματα: «Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιες και ποιοι;». Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Γιώργου Πατούλη και συστρατεύομαι ως υποψήφια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ στον αγώνα για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην ΑΤΤΙΚΗ. Γιατί η Αττική μας δεν αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες, ούτε η μιζέρια να είναι κανονικότητα…

Γιατί η Αττική μας χρειάζεται ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ με ανθρώπους έμπειρους και αφοσιωμένους.

Γιατί ο Γιώργος Πατούλης απέδειξε ότι και ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ.

Στις 26 Μαΐου ΜΑΖΙ κάνουμε

ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην ΑΤΤΙΚΗ,

ΝΕΑ ΑΡΧΗ στη ΖΩΗ μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις