Έγκλημα Καλλιθέα: Ψάχνουν τον άντρα της 29χρονης – “Έγινε χαμός, τα έσπασαν όλα”

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Καλλιθέα: Ψάχνουν τον άντρα της 29χρονης – “Έγινε χαμός, τα έσπασαν όλα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έγκλημα Καλλιθέα: Το κουβάρι της δολοφονίας της 29χρονης μητέρας στην Καλλιθέα προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία.

15.05.2019 | 14:39

Έγκλημα Καλλιθέα: Στην ταραγμένη σχέση που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της εστιάζουν τις έρευνές τους οι Αρχές για το έγκλημα στην Καλλιθέα με θύμα μια 29χρονη, που εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η γυναίκα, κατά τις πρώτες πληροφορίες, καταγόταν από τη Γεωργία και ήταν μητέρα δύο παιδιών -ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 6 και 7 ετών. Σύμφωνα με το star.gr, η 29χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και καθ’ όλο αυτό το διάστημα τα δυο τους παιδιά διέμεναν με τον παππού και τη γιαγιά τους. Ο σύζυγος αναζητείται από τις Αρχές προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τη θεία της -που την αναζητούσε εναγωνίως, καθώς δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Η ίδια συγγενής πήγε στο διαμέρισμα, όμως η 29χρονη δεν άνοιγε, με συνέπεια να μπει με τη βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι και να αντικρίσει το τραγικό θέαμα. Κάτοικος της περιοχής, ερωτηθείς για το τι προηγήθηκε του εγκλήματος, είπε στο Star ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι όπου διέμενε «έγινε χαμός».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία. Τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα». Κατά τις πρώτες πληροφορίες, στον λαιμό της κοπέλας ανιχνεύτηκαν εκχυμώσεις, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα έπεσε θύμα στραγγαλισμού.Παρά ταύτα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της.

«Ήταν ήσυχη κοπέλα»

Οι αστυνομικοί, κατά τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ούτε και έρευνας. Τα παραπάνω στοιχεία, όπως λένε, ενδέχεται να σημαίνουν ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη. Άλλοι γείτονες που μίλησαν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό για το έγκλημα στην Καλλιθέα ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια ήσυχη κοπέλα που ουδέποτε είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της ή και με τη σχέση με της με κάποιο πρόσωπο. Κάποιοι, ωστόσο, παρατήρησαν ότι το τελευταίο διάστημα έμοιαζε αρκετά φοβισμένη. «Ήταν ένα ήσυχο κορίτσι. Τη βλέπαμε με τα παιδάκια της στον δρόμο, αλλά δεν είχαμε επαφές», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους γείτονες.

Exit mobile version