Έγκλημα – Καλλιθέα: 29χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα – Καλλιθέα: 29χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έγκλημα - Καλλιθέα: Στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκε από συγγενικά της πρόσωπα μια 29χρονη, στην περιοχή της Καλλιθέας.

15.05.2019 | 09:46

Έγκλημα – Καλλιθέα: Φρίκη στην Καλλιθέα, μετά την αποκάλυψη ενός στυγερού εγκλήματος με θύμα μια 29χρονη γυναίκα. Η νεαρή, βρέθηκε στραγγαλισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα, σήμερα το πρωί. Τη φρικτή ανακάλυψη της σορού της νεαρής γυναίκας έκανε η θεία της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πόρτα του σπιτιού αλλά και η γενικότερη εικόνα του διαμερίσματος δεν παραπέμπουν σε ληστεία. Μάλιστα, εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο λαιμό της γυναίκας που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο δια στραγγαλισμού ή σε κάθε περίπτωση ασφυκτικό.

Η ασφάλεια ξεκίνησε ήδη την έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της 29χρονης γυναίκας από τη Γεωργία, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες των Αρχών, η γυναίκα είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Τα μικρά όμως δεν ήταν στο διαμέρισμα, καθώς τα είχε πάρει ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης. Πριν από λίγες εβδομάδες σημειώθηκε ακόμα μία τραγωδία στην Καλλιθέα όταν κατέρρευσε μπαλκόνι σπιτιού και παρέσυρε 87χρονη στο κενό.

Exit mobile version