Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΟΦΗ – Πλατανιάς: Ορίστηκαν τα μπαράζ – Το πρώτο παιχνίδι την Κυριακή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Ορίστηκαν τα μπαράζ – Το πρώτο παιχνίδι την Κυριακή

ΟΦΗ - Πλατανιάς: Ανακοινώθηκαν οι έδρες και πλέον αναμένονται οι ώρες διεξαγωγής

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Όπως ανακοινώθηκε, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά την Κυριακή (19/5), ενώ η ρεβάνς την Τετάρτη (22/5) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Απομένει η ανακοίνωση με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων, που θα προβληθούν από την ΕΡΤ (πρώτος αγώνας) και από τη Nova (δεύτερος αγώνας). Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ κυνηγά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ενώ από την πλευρά τους οι Χανιώτες την επάνοδο σε αυτή. Ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 13η θέση της Super League, ενώ ο Πλατανιάς στη δεύτερη, στη Football League.

Πλέον οι δυο τεχνικοί των ομάδων ξεκινούν τον τελικό σχεδιασμό τους ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα πιθανής μετακίνησης των φιλάθλων του ΟΦΗ κάτι στο οποίο ήταν αρνητική η πλευρά του Πλατανιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ που είχε εκδοθεί νωρίτερα ανέφερε: «Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ»

 

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (10/5) πραγματοποιήθηκε η πρώτη άτυπη σύσκεψη για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το παιχνίδι των Περιβολίων, ωστόσο οι Χανιώτες εμφανίστηκαν αρνητικοί στο να παραχωρήσουν κάποια θύρα στο γήπεδό τους για την ομάδα του Ηρακλείου. Κι ο ίδιος ο Πλατανιάς εξάλλου δεν προτίθεται να ζητήσει εισιτήρια για το ματς του “Γεντί Κουλέ”.

Πάντως κι ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που ήταν στη σύσκεψη ανέφερε ότι θα προτείνει την απαγόρευση μετακίνηση φιλάθλων στα δύο παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις