Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντουάν Γκριεζμάν: Εφημερίδα αποκαλύπτει πόσα θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντουάν Γκριεζμάν: Εφημερίδα αποκαλύπτει πόσα θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα

Αντουάν Γκριεζμάν: Μετά το «αντίο» στην Ατλέτικο, η πλειοψηφία των γαλλικών ΜΜΕ θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του στην «Μπάρτσα»

Αντουάν Γκριεζμάν: Λίγες ώρες αφότου ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τα περισσότερα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου θέλουν τον Γάλλο επιθετικό να μετακομίζει στους Καταλανούς. Η «L’ Equipe» μάλιστα όχι μόνο θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, αλλά αποκαλύπτει και τους όρους συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γάλλος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. δηλαδή μέχρι το 2024, και θα λαμβάνει 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με την «L’ Equipe» ο Γάλλος άσος είχε ήδη πει το «ναι» στη Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας συμφωνήσει απόλυτα στους όρους που του είχε προσφέρει η ομάδα της Βαρκελώνης για το συμβόλαιο που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Τρίτης, το μοναδικό δεδομένο είναι πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θ’ αποχαιρετήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από πέντε χρόνια θητείας. Αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που ανακοίνωσε ο ίδιος προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω social media, έχοντας φυσικά προηγουμένως ενημερώσει τη διοίκηση της Ατλέτικο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα μια αβεβαιότητα στον «αέρα» για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν ανταγωνιστή για την περίπτωση του 27χρονου, καθώς και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη σειρά της έχει ψηλά στη λίστα της τον επιθετικό των «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα, στο γαλλικό σύλλογο έχουν την πεποίθηση πως ο Γκριεζμάν δεν έχει καταλήξει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τους Καταλανούς και είναι έτοιμοι να μπουν «σφήνα» στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να παρατήσει εύκολα την υπόθεση, καθώς είναι αισιόδοξη πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα στο προσεχές διάστημα τη μεταγραφή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις