Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Ο «Τίγρης» αποφάσισε – Αυτά ισχύουν για Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ο «Τίγρης» αποφάσισε – Αυτά ισχύουν για Χιμένεθ και Λυμπερόπουλο

ΑΕΚ: Ποιον «ακυρώνουν» οι νέες αποφάσεις του Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Οι κρίσιμες αποφάσεις για την επόμενη χρονιά της ΑΕΚ ελήφθησαν. Τα δύο πρόσωπα που είχαν θεωρηθεί από πολλούς υπεύθυνα για την αγωνιστική κρίση στο κλαμπ, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένουν στα πόστα τους. Προπονητής ο ένας, τεχνικός διευθυντής ο άλλος. Τα τωρινά δεδομένα είναι ότι ο Χιμένεθ έχει ξεκινήσει να συμμετέχει στον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν. Μάλιστα, στις 3 Μάη ο Ισπανός τεχνικός, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μελισσανίδης είχαν συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, κάτι που λέει πολλά μιας και στις 27 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία.

Για την θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα. Έχει δεδομένα την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη και αλλαγή τεχνικού διευθυντή στα μέσα Μαΐου δεν βγάζει νόημα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι η ενίσχυση και στήριξη του Μεσσήνιου στην θέση του. Η απόφαση της παραμονής των δύο προσώπων πάει αναμφίβολα στο κλίμα των ημερών με τις παραινέσεις που δέχονταν ο «Τίγρης» για ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι ξεκάθαρα ζητούσαν ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ. Όπως και να ‘χει, το δίδυμο που μεγάλη μερίδα των οπαδών θεωρεί υπεύθυνο για τον χαμένο τελικό έχει μία ακόμα ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στον σχεδιασμό της νέα ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ: Ποιος «ακυρώνεται» ξανά

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η απόφαση «ακυρώνει» ξανά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ούτε και πέρυσι είχε τον τελευταίο λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό και την εκτέλεσή του. Κάτι που φαίνεται πως θα ισχύει και φέτος, αφού όπως επισημαίνεται ο τελευταίος λόγος σε θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού θα πάει στον Μανόλο Χιμένεθ. Πάντως αναφορικά με τους παίκτες η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση και ολοένα πληθαίνουν τα σενάρια για πώληση πρωτοκλασάτου παίκτη της μεσοεπιθετικής-επιθετικής γραμμής για να αποκτηθεί άλλος top παίκτης με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Μια ανάγκη της Ενωσης να αποκτηθεί ακραίος που θα κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα και στη δημιουργία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις