Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Beverly Hills 90210: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του reboot και είναι… φανταστικό! (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beverly Hills 90210: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του reboot και είναι… φανταστικό! (vid)

Beverly Hills 90210: 19 χρόνια μετά, οι αγαπημένοι χαρακτήρες των εφηβικών μας χρόνων επιστρέφουν στην μικρή οθόνη

Beverly Hills 90210: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου reboot της σειράς Beverly Hills 90210, που μετά από 19 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με νέα επεισόδια. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι FOX εμφανίζονται οι γνωστοί πρωταγωνιστές Τζέισον Πρίσλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Τζένι Γκαρθ, Σάνεν Ντόχερτι, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Ίαν Ζίερινγκ και Γκαμπριέλ Καρτέρις (ή αλλιώς οι Μπράντον, Ντόνα, Κέλι, Μπρέντα, Ντέιβιντ, Στιβ και Άντρεα όπως οι αντίστοιχοι ρόλοι τους) σε διάφορα πλάνα, που τους δείχνουν να ξεκινούν την μέρα τους, ενώ ακούγεται το εμβληματικό theme song της σειράς! Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νέος πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς των ’90s θα αποτελείται από έξι επεισόδια, με το τηλεοπτικό reunion να έρχεται λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι από εγκεφαλικό.

Σε αντίθεση με τη σειρά «90210» που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες. Η αυθεντική σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills. Ο αρχικός τίτλος ήταν «Τhe Class of Beverly Hills», αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε «Beverly Hills 90210» από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer:

 

Beverly Hills 90210: Στις 7 Αυγούστου η μεγάλη πρεμιέρα

Υπενθυμίζεται ότι πριν από πέντε μέρες ανακοινώθηκε και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο revival του Beverly Hills 90210, γεμίζοντας αδημονία όσους… μεγάλωσαν με τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».  Στις 7 Αυγούστου, λοιπόν, η τηλεοπτική παρέα που αγαπήθηκε όσο καμία τη δεκαετία του ’90, επιστρέφει για έξι επεισόδια, 19 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της. Στο teaser που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, ο Μπράντον, η Κέλι, ο Στιβ, η Ντόνα, ο Ντέιβ, η Άντρεα και η μεγάλη έκπληξη που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ενθουσίασε τον κόσμο, δηλαδή η Μπρέντα, βρίσκονται ξανά μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. Αν και μεγαλύτεροι από τότε που τους είχαμε αφήσει, οι πρωταγωνιστές παραμένουν άκρως γοητευτικοί.

Δείτε το teaser που είχε δώσει την περασμένη εβδομάδα στη δημοσιότητα το FOX

Oι ήρωες της σειράς… όπως ήταν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις