Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πατησίων: Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πατησίων: Κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες

Τροχαίο Πατησίων: Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τις γυναίκες να κινούνται πεζές στην Πατησίων.

Τροχαίο Πατησίων: Η μια από τις δυο γυναίκες που έπεσαν θύματα τροχαίου την περασμένη εβδομάδα στην Πατησίων άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν. Η δεύτερη, είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Το τροχαίο έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην 60χρονη και στην 53χρονη με υπερβολική ταχύτητα, εκτοξεύοντας τες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τους γιατρούς να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους. Δυστυχώς τα τραύματα της 60χρονης ήταν τόσο βαριά που δεν τα κατάφερε. Η κα Σοφία Ρουπακιά είναι το ένα από τα δυο θύματα του τροχαίου που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Πατησίων και συγκλόνισε το πανελλήνιο για την σφοδρότητά του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η κα Ρουπακιά δεν μένει στην Αθήνα αλλά στην Αγγλία και θα έφευγε σήμερα από την Ελλάδα. Το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που ξηλώθηκε ένα φανάρι.

Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η κα Ρουπακιά εξήγησε με τρεμάμενη φωνή και χτυπημένη παντού, πως δεν θυμάται σχεδόν τίποτα. Όταν τη ρώτησαν αν την χτύπησαν δυο αυτοκίνητα απάντησε: «Δεν ξέρω. Ιδέα δεν έχω». «Έφευγα σήμερα για Αγγλία. Έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου αλλά αυτός έφυγε πιο νωρίς. Κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα στην Αθήνα για να δω κάτι φίλους και είχα μια δουλειά και θα έφευγα σήμερα. Παρασκευή δεν είναι; Το βράδυ στις 7 έφευγα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Νομίζω κανένα μήνα θα μου πάρει αυτή η διαδικασία. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος συνελήφθη, αρχικά μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση τροχαίας Αττικής, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς: «Δεν κατάλαβα ούτε τι έγινε, ούτε πώς έγινε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις