Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση – Συλλήψεις και κατασχέσεις ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση – Συλλήψεις και κατασχέσεις ναρκωτικών

Εξάρχεια: Νέα επιχείρηση στο "άβατο" των Εξαρχείων και συλλήψεις για ναρκωτικά, έτοιμα προς πώληση.

Εξάρχεια: Επτά άτομα, αλλοδαποί και Έλληνες, συνελήφθησαν σε παράλληλες επιχειρήσεις της Δίωξης ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων και στην Κυψέλη. Οι επιχειρήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και δείχνουν στοχευμένες για την αποδόμηση κυκλωμάτων, που διακινούν ναρκωτικές ουσίες τόσο στα Εξάρχεια όσο και σε παρακείμενες περιοχές, κατέληξαν με τις συλλήψεις και την κατάσχεση ηρωίνης και κάνναβης.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, στην πρώτη επιχείρηση,  συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε άτομα, από τα οποία τα τρία , δύο Τυνήσιοι και ένας Αιγύπτιος, εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ τα άλλα δύο άτομα, ένας ημεδαπός και ένας Τυνήσιος, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν στη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης,  συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση –πώληση.

Προσήχθησαν και εξετάστηκαν άλλα δέκα άτομα

Επιπλέον, προσθέτει η ΕΛ.ΑΣ, στην ανακοίνωσή της, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα δέκα άτομα, εννέα αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, τα οποία εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Επιχείρηση και στα Πατήσια

Στη δεύτερη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε τις ίδιες ώρες, συνελήφθησαν στην περιοχή των Πατησίων, δύο Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επίσης προωθούσαν – διακινούσαν ναρκωτικά, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Δεκατέσσερις συσκευασίες “λευκού θανάτου”

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δέκα τέσσερις συσκευασίες ηρωίνης και δύο συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση – πώληση.

Παραπομπή στον εισαγγελέα

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις