Τζούντο: Νεαρός αθλητής αποκλείστηκε σε αγώνα επειδή του έπεσε κάτι… από την τσέπη! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζούντο: Νεαρός αθλητής αποκλείστηκε σε αγώνα επειδή του έπεσε κάτι… από την τσέπη! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Τζούντο: Να τι συμβαίνει όταν δεν μπορείς να αποχωριστείς στιγμή την τεχνολογία

14.05.2019 | 17:32

Τζούντο: Με αποκλεισμό από το γκραν σλαμ στο Μπακού τιμωρήθηκε ένας νεαρός αθλητής του τζούντο, ο οποίος έκανε το μεγάλο λάθος να μην… τσεκάρει τις τσέπες του πριν βγει στο τατάμι. Στο viral βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου πρωταγωνιστεί ο Ανρί Εγκουτίτζε, ένας Πορτογάλος τζουντόκα με καταγωγή από την Αρμενία. Ο Εγκουτίτζε βρέθηκε πρόσφατα αντιμέτωπος στο γκραν σλαμ του Μπακού με τον Σουηδό τζουντόκα Ρόμπιν Πάτσεκ, στην κατηγορία των 81 κιλών. Ωστόσο, κανένας από τους δύο αθλητές δεν μπόρεσε να επιδείξει τις ικανότητές του στον αγώνα, αφού λίγο μετά την έναρξη, ένα… κινητό έπεσε από την τσέπη του Πορτογάλου.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο τζουντόκα έχουν πιαστεί σε λαβή όταν ξαφνικά, το κινητό πέφτει από τη στολή του Εγκουτίτζε. Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να διακόψει το ματς, και να χρεώσει στον 23χρονο Πορτογάλο τζουντόκα μια τεχνική ήττα λόγω του ότι είχε μη εξουσιοδοτημένο αντικείμενο στο τατάμι. Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι «άκουγε μουσική στα αποδυτήρια και απλά… ξέχασε να βγάλει το κινητό από την τσέπη!

 

Τζούντο: Η επιστροφή του Μάιντοφ στην κορυφή

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Νέμανια Μάιντοφ από τη Σερβία, έπαιξε στο Grand Slam του Μπακού, με στόχο να αποδείξει ότι επέστρεψε στην κορυφή του παγκόσμιου τζούντο.

Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, καθώς νίκησε στον ημιτελικό τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ισπανό, Νικολό Σεραζαντισβίλι.

Στον τελικό έπαιξε με τον Αζέρο Μαμαντί Μεχντίεφ, που είχε τη στήριξη του κοινού. Τίποτε όμως δεν μπορούσε να σταματήσει τον Σέρβο από το χρυσό μετάλλιο και τον άτυπο τίτλο του αθλητή της ημέρας.

«Μου αρέσει η πίεση, μου αρέσει όταν είμαι εναντίον όλων. Είτε είναι το κοινό εναντίον μου, είτε μαζί μου, για μένα είναι τέλειο. Επειδή αυτό είναι το τζούντο. Το τζούντο είναι ένα εκπληκτικό άθλημα και πρέπει να το σεβόμαστε όπως και το κοινό. Μου αρέσει όταν το πλήθος υποστηρίζει τον αθλητή του», είπε ο Σέρβος τζουντόκα.

 

Exit mobile version