Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: “Ικανοποίησα μόνος μου τις σεξουαλικές μου ορμές, σε έναν φοίνικα” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: “Ικανοποίησα μόνος μου τις σεξουαλικές μου ορμές, σε έναν φοίνικα” (vid)

Survivor: Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει στην κάμερα πώς... ξεπερνούσε τα σεξουαλικά "προβλήματα" στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Χρανιώτης, που πολλοί αγάπησαν και από τη συμμετοχή του στο Survivor II. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις εκ των οποίων η μία αφορούσε στο Survivor και μάλιστα σε συγκεκριμένες… ανάγκες. «Όταν ήσουν στο Survivor ικανοποίησες τις σεξουαλικές σου ορμές;», ρώτησε ο Κώστας Τσουρός. Ο Γιώργος Χρανιώτης απάντησε ευθέως και προκάλεσε τα γέλια των παρουσιαστών. «Ναι, μόνος μου! Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό μου και ξύπνησαν διάφορα… ένστικτα, αναμνήσεις. Σε κάποιον φοίνικα…».

Survivor: Πρώην παίκτες επιστρέφουν

Ένα σπέσιαλ επεισόδιο ετοιμάζει για το τέλος του μήνα ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TV Έθνος. Οι ιθύνοντες του καναλιού πλησίασαν πρώην παίκτες και ρώτησαν για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι εφικτή η επιστροφή τους. Οι πρώτες επαφές έγιναν ήδη με ορισμένους εξ’ αυτών να αρνούνται, με άλλους να σκέφτονται την πρόταση και κάποιους να βρίσκονται πολύ κοντά στο μεγάλο “ναι”.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας από τους περσινού παίκτες που επεδίωξε η παραγωγή να έχει και στον φετινό κύκλο του Survivor. Προς το παρόν και δεδομένων των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων θεωρείται αμφίβολη η επιστροφή του στο ριάλιτι. Αντίθετα, η Θεσσαλονικιά γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου, όπως και ο επίσης προερχόμενος από τον χώρο της άθλησης, Πάνος Θεοδώρου, είναι σχεδόν έτοιμοι να φτιάξουν βαλίτσες. Σε ότι αφορά την αποστολή τους στον Άγιο Δομίνικο, αυτή περιλαμβάνει συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο πάρτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις