Κώστας Ευριπιώτης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός

LIFESTYLE

Κώστας Ευριπιώτης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κώστας Ευριπιώτης: Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση σύμφωνα με το περιβάλλον του.

13.05.2019 | 09:35

Κώστας Ευριπιώτης: Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Είναι λίγο δύσκολα… ας μείνουμε εκεί μόνο». Πολύ κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν πως η κατάστασή του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου και νοσηλεύεται. Οι ίδιες πηγές λένε ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία και φυσικά τα παιδιά του.   Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός, του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο γνωστός «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδας τα παιδιά», βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο. Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν… Υπενθυμίζουμε πως τον Μάιο του 2018 ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας και έκανε πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το δύσκολο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο κεφάλι του. Αφού όλα πήγαν καλά ο ηθοποιός αφοσιώθηκε στο Θεό. Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα: «Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα».

Κώστας Ευριπιώτης: Η ενόχληση της οικογένειας

Οι γιοι του ηθοποιού πριν από λίγες μέρες με ένα post στο Facebook είχαν μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους λέγοντας πόσο δύσκολες στιγμές βιώνουν αλλά και πόσο ταραγμένοι είναι με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. “Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας ,με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη.
Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες”.

Exit mobile version