Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζάχος Χατζηφωτίου: Ήμουν δύο χρόνια με τη Γιατζόγλου – Την αγαπούσα αλλά με εκνεύριζε πολύ (vid)
LIFESTYLE

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ήμουν δύο χρόνια με τη Γιατζόγλου – Την αγαπούσα αλλά με εκνεύριζε πολύ (vid)

Ζάχος Χατζηφωτίου: Η Κατερίνα Γιατζόγλου, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Ζάχος Χατζηφωτίου, τον είχε εκνευρίσει πολλές φορές στα 2 χρόνια που ήταν μαζί.

Ζάχος Χατζηφωτίου: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ξαναχτυπά και αυτή τη φορά το χτύπημα είναι ακόμα πιο δυνατό. Μετά την Έλενα Χριστοπούλου θυμήθηκε ένα όνομα ακόμα που πέρασε από τη ζωή του. Η Κατερίνα Γιατζόγλου, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Ζάχος Χατζηφωτίου, τον είχε εκνευρίσει πολλές φορές στα 2 χρόνια που ήταν μαζί: «Εγώ ήμουν πολύ ευγενικός με τις γυναίκες. Ούτε σπρώξιμο δεν έχω κάνει σε μια γυναίκα ποτέ. Παρότι με έχουν εκνευρίσει πολλές. Ξέρεις ποια με είχε εκνευρίσει επειδή μου άρεσε πολύ; Μια ψηλή όμορφη την έλεγαν Γιατζόγλου, η γνωστή. Ήμουν 2 χρόνια μαζί της. Μου είχε κάνει πολλά. «Ξέχνα το», έλεγα εγώ στον εαυτό μου. Είχα πολύ υπομονή. Την αγαπούσα».

 Ζάχος Χατζηφωτίου: Το… μπέρδεμα για το αν είχε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου

Πριν από καιρό σε συνέντευξή του, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει πως διατηρούσε δεσμό με την όμορφη coach επί επτά χρόνια. «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Μετά τη “βόμβα”, η Έλενα Χριστοπούλου έσπευσε να το διαψεύσει.  «Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι ο μέντοράς μου με έχει βοηθήσει. Ήταν πάντα δίπλα μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Έχω ζήσει πολλές σχέσεις του με γνωστές κυρίες της showbiz αλλά δεν είχαμε ποτέ σχέση. Θα μπορούσες όμως να πεις την σχέση μας και πλατωνική. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο Ζάχος ήταν κοντά μου σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, στο γάμο μου, σε νοσοκομεία. Ζήλευα τις σχέσεις του γιατί δεν ήμουν μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του».

Μετά, ανασκεύασε τα όσα είπε…

O Ζάχος Χατζηφωτίου μετά τη διάψευση της Έλενας Χριστοπούλου ανασκεύασε τις δηλώσεις του λέγοντας πώς την ώρα που δίνεις συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν πράγματα. Είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου»: «Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις