Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Silver King: Η στιγμή που ο επαγγελματίας παλαιστής πεθαίνει στο ρινγκ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Silver King: Η στιγμή που ο επαγγελματίας παλαιστής πεθαίνει στο ρινγκ (vid)

Silver King: Ο 51χρονος Μεξικανός με το επαγγελματικό όνομα Silver King κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Silver King: Τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο. Ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη, ξαφνικά, καρδιακή ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο ρινγκ. Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει τον 51χρονο μασκοφόρο παλαιστή Silver King να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο αντίπαλός του, αλλά και οι θεατές, θεώρησαν αρχικά ότι ο τραυματισμός του παλαιστή και το δυστύχημα ήταν μέσα στο σόου που έδιναν. Το κοινό άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του όμως ο 51χρονος Μεξικανός δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αντίπαλος παλαιστής και ο διαιτητής αντιλαμβάνονται ότι κάτι ανησυχητικό συνέβαινε και ζήτησαν να σπεύσουν διασώστες για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Από τα μεγάφωνα, οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό ότι ο αγώνας διακόπτεται και πως ο χώρος πρέπει να εκκενωθεί. Οι διασώστες, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο άτυχος παλαιστής δεν είχε σφυγμό. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο Σεζάρ Μπαρόν, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην επαγγελματική πάλη το 1997, είχε αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Nacho Libre το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ.

Το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις