ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Πέταξαν μπουκάλι σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μετά τον τελικό Κυπέλλου (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Πέταξαν μπουκάλι σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μετά τον τελικό Κυπέλλου (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χάρη Κοπιτσή έβαλαν στο στόχαστρο οπαδοί μετά το τέλος του Κυπέλλου Ελλάδας.

12.05.2019 | 17:28

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Όσα μέτρα τελικά κι αν πάρουν οι Αρχές, οι “μπαχαλάκηδες” και οι φανατισμένοι θα βρουν τρόπο να προκαλέσουν αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάσταση έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε ακόμη και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με μόνο 300 προσκλήσεις να έχουν διατεθεί στις δύο ομάδες. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν αποφεύχθηκαν τα γνωστά, καθώς και συμπλοκές με τα ΜΑΤ υπήρξαν και μπουκάλια έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο. Ομάδα οπαδών, μετά το Κύπελλο Ελλάδος έβαλε στο στόχαστρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χάρη Κοπιτσή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εκπομπή του Cosmote TV προκειμένου να σχολιάσει τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που κατέληξε με τον δικέφαλο του βορρά να σηκώνει το τρόπαιο. Συγκεκριμένα, μετά το φινάλε του αγώνα ορισμένοι από τους λιγοστούς θεατές του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, που μάλιστα είχαν μπει με προσκλήσεις στο γήπεδο, πέταξαν μπουκάλια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Ένα από αυτά τον βρήκε στην κοιλιά, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version