Σκάφος Παναγοπούλου: “Και υπουργός του Τσίπρα ξεκουράστηκε στη θαλαμηγό” – Κορυφαίο στέλεχος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάφος Παναγοπούλου: “Και υπουργός του Τσίπρα ξεκουράστηκε στη θαλαμηγό” – Κορυφαίο στέλεχος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σκάφος Παναγοπούλου: Σύμφωνα με τα Νέα, στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου έκανε διακοπές και υπουργός του Αλέξη Τσίπρα.

11.05.2019 | 11:12

Σκάφος Παναγοπούλου: Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει ότι στο ίδιο σκάφος ξεκουράστηκε και υπουργός της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «Στίγμα», λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του πρωθυπουργού στο «Odyssey» τον Αύγουστο του 2018 κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ξεκουράστηκε στο ίδιο πολυτελές σκάφος, με ευάριθμη συντροφιά, για λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος επισημαίνει ότι στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παναγοπούλου- με τις οποίες επιβεβαίωσε τις διακοπές Τσίπρα στο σκάφος- δεν ανέφερε τίποτα για αυτό, σημειώνοντας ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπουργός έχει φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα. «Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Νομίζω ότι εδώ που έχουμε φθάσει πια, καλύτερα να το πει η ίδια, παρά να μας το πουν τίποτα φωτογραφίες…».

Και για να μη μείνει καμία αμφιβολία για το τι εννοεί, προσθέτει λίγο πιο κάτω στο κείμενό του: «Έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων. Το ερώτημα είναι αν απεικονίζουν μόνο τον Αλέξη Τσίπρα τον Κουρασμένο Β’ η και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, φίλους της κυρίας Παναγοπούλου, αφού σύμφωνα με τα όσα δηλώνει και η ίδια, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μία εβδομάδα, αθόρυβα, όπου θέλει. Με το σκάφος φυσικά που βολεύει. Από κάθε άποψη και κυρίως μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των ψηφοφόρων και του πόπολου γενικά…». Το μυστήριο με τις φωτογραφίες και τους ανθρώπους που φιλοξενήθηκαν στο σκάφος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πυκνώνει και από άλλα υπονοούμενα που αφήνει το δημοσίευμα. Υπονοούμενα για πολιτικό πρόσωπο, στα χέρια του οποίου βρέθηκαν οι φωτογραφίες.

«Επίσης, αντί να ψέγει η κ. Παναγοπούλου για τη διαρροή των πρωθυπουργικών φωτογραφιών διάφορους άτυχους καμαρότους ή θαλαμηπόλους που εργάζονταν στο σκάφος, αλλά τώρα πια δεν εργάζονται διότι έχουν απολυθεί από την καινούργια ιδιοκτήτρια του Odyssey, την κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καλόν είναι να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και αλλού.

Ας πούμε, υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, με… έφεση στην συγκέντρωση στοιχείων εις βάρος των αντιπάλων του, το οποίο τις επεδείκνυε, μου ανέφεραν χθες, σε φίλους τους. Και μάλιστα πολύ πριν αυτές οι φωτογραφίες περιέλθουν στην κατοχή του Άρη Πορτοσάλτε. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις είχε ένας, ούτε αυτός ο ένας τις παρέδωσε στον συνάδελφό μου του ΣΚΑΪ. Επίσης έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων».

Exit mobile version