Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουφοντίνας: «Ντου» αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση της Νοτοπούλου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Κουφοντίνας: «Ντου» αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση της Νοτοπούλου (vid)

Κουφοντίνας: Ομάδα 20 ατόμων πραγματοποίησε παρέμβαση σε εκδήλωση της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Κουφοντίνας: Παρέμβαση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου αντιεξουσιαστές, σε εκδήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περίπου 20 άτομα εμφανίστηκαν σε εκδήλωση της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο πάρκο της πλατείας Ναυαρίνου. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και έγραψαν με σπρέι συνθήματα για τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη στα μπάνερ της εκδήλωσης, που είχε θέμα την ανακύκλωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαστές απέρριψαν το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια από τις φυλακές. Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος σχολίασε ότι κακώς δεν δόθηκε η άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής, στις άδειες που έχει λάβει, ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του. ο Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη βρίσκεται στην 8 ημέρα απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει επειδή δεν του χορηγήθηκε άδεια από τις φυλακές στις οποίες εκτίει την ποινή του. Τόσο τα μέλη των συλλογικοτήτων όσο και ο Κουφοντίνας ζητούν και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις