Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τρίποντο: Είναι ή δεν είναι; – Ακόμη θα αναρωτιούνται στην Αργεντινή (vid)
ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ

Τρίποντο: Είναι ή δεν είναι; – Ακόμη θα αναρωτιούνται στην Αργεντινή (vid)

Τρίποντο: Αυτό, όμως, που συνέβη με το τρίποντο σε πρωτάθλημα στην Αργεντινή δεν το έχει φανταστεί ούτε ο πιο μεγάλος φαν του μπάσκετ.

Τρίποντο: Μπορεί ένα τρίποντο να φέρει αναταραχή στους διαιτητές; Οι παίκτες της ομάδας Μπάσκετ Σαν Μαρίν, έβαλαν τρίποντο, αλλά δεν μέτρησε με αποτέλεσμα να χάσουν και το παιχνίδι.  Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του τελικού του πρωταθλήματος στην Αργεντινή, ένας παίκτης της ομάδας Σαν Μαρίν που βρισκόταν πίσω στο σκορ έκανε το απίστευτο.

Έβαλε τρίποντο από την άλλη άκρη του γηπέδου, ωστόσο το τρίποντό του δεν ήταν ακριβώς τρίποντο, καθώς μπάλα πρώτα χτύπησε στο στεφάνι, μετά αναπήδησε στο παρκέ και στο τέλος κατέληξε στο καλάθι. Η ομάδα πανηγύρισε έξαλλα μιας και νόμιζε πως είχε κερδίσει το ματς, ωστόσο οι διαιτητές αποφάσισαν να μην μετρήσουν τον πόντο, καθώς δεν ήταν κανονικό τρίποντο.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/1126849140846137349?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126849140846137349&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fspor%2Ftriponto-poy-mperdepse-toys-diaitites

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις