Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τελικός Κυπέλλου: Τέλος η σεζόν για Νεϊμάρ – Χτύπησε οπαδό (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός Κυπέλλου: Τέλος η σεζόν για Νεϊμάρ – Χτύπησε οπαδό (vid)

Τελικός Κυπέλλου: Ο Νεϊμάρ έριξε μπουνιά σε οπαδό, κατά την διάρκεια της απονομής μεταλλίων στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας.

Τελικός Κυπέλλου: Φτηνά τη γλίτωσε ο Νεϊμάρ για την μπουνιά που έριξε σε οπαδό, κατά την διάρκεια της απονομής μεταλλίων στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, με αντίπαλο την Ρεν. Ο Βραζιλιάνος, ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να παραλάβει το μετάλλιο, είχε μια σύντομη λογομαχία με έναν οπαδό, η οποία κατέληξε σε μπουνιά που του έριξε. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα. Έτσι, η Γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αποφάσισε να τιμωρήσει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, για την πράξη του.

Βέβαια, η τιμωρία ήταν αρκετά «μαλακή». Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγώνων για την πράξη του, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Νεϊμάρ ήταν έξαλλος με τον οπαδό επειδή αυτός τραβούσε πλάνα με το κινητό του και έφερε την κάμερα κοντά σε αυτόν. Η αντίδρασή του όμως να τον χτυπήσει, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η αντίδρασή του, αλλά είπε πως ο οπαδός ξεπέρασε τα όρια, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς του είπε ή του έκανε.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο μεταξύ του Βραζιλιάνου επιθετικού και του οπαδού:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις