Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Το Αυτό: Δείτε το trailer του Chapter 2 – H επιστροφή του Pennywise «παγώνει το αίμα»!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Αυτό: Δείτε το trailer του Chapter 2 – H επιστροφή του Pennywise «παγώνει το αίμα»!

To Αυτό: Το πολυαναμενόμενο δεύτερο κεφάλαιο του διάσημου θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου

Το Αυτό: Μερικοί μήνες ακόμα απομένουν μέχρι το «δεύτερο κεφάλαιο» του θρίλερ «Το Αυτό» να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το Chapter 2 του διάσημου θρίλερ «It», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου, και οι φαν του «μετρ του τρόμου» πραγματικά ανυπομονούν. Μετά την ασύλληπτη εμπορική επιτυχία του πρώτου κεφαλαίου, που σημείωσε έσοδα πάνω από 700 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, εκθρονίζοντας τον «Εξορκιστή» (που μέχρι το 2017 ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ στο παγκόσμιο box office), οι παραγωγοί του Chapter 2 περιμένουν ένα νέο ρεκόρ στα ταμεία!

Η πλοκή θα μας μεταφέρει 27 χρόνια μετά, με τους ενήλικες πλέον να επιστρέφουν στο Ντέρι για να ξορκίσουν τον… δαίμονα τους! Ο Bill Skarsgård θα είναι φυσικά στον ρόλο του Pennywise, ενώ πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Μακαβόι (Μπιλ), Τζέσικα Τσάστεϊν (Μπέβερλι), Μπιλ Χέιντερ (Ρίτσι), Ιζάια Μουσταφά (Μάικ), Τζαν Ράιαν (Μπεν), Τζέιμς Ράνσον (Έντι) και Άντι Μπιν (Στάνλεϊ). Μαζί τους και όλοι οι πιτσιρικάδες της πρώτης ταινίας που θα εμφανιστούν σε ένα rewind. Μια πρώτη γεύση για το τι θα διαδραματιστεί στο δεύτερο μέρος της ταινίας μας δίνει το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Το Αυτό: Το trailer κυκλοφόρησε και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω

https://twitter.com/ITMovieOfficial/status/1126517185290043392?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126517185290043392&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fculture%2Fcinema%2Farticle%2F889118%2Fo-pennywise-epistrefei-deite-to-treiler-apo-to-it-chapter-2%2F

Το Αυτό: Η ανάρτηση του Στίβεν Κινγκ

Με ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη, ο Στίβεν Κινγκ είχε προϊδεάσει το κοινό για το σίκουελ του «It». Ο μετρ του τρόμου και συγγραφέας του βιβλίου «Το Αυτό» ενημέρωσε τους σινεφίλ ότι το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου μέρους της ταινίας που έσπασε ταμεία θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, όπερ και εγένετο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις