Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γενέθλια Πολάκη: «Τσιμπούσι» στο υπουργείο Υγείας με εδέσματα, κρασιά και… Άρη Βελουχιώτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενέθλια Πολάκη: «Τσιμπούσι» στο υπουργείο Υγείας με εδέσματα, κρασιά και… Άρη Βελουχιώτη

Γενέθλια Πολάκη: Στο «πάρτι» του Σφακιανού ήταν καλεσμένοι μόνο «φίλοι μπιστικοί και συνεργάτες μοναδικοί»

Γενέθλια Πολάκη: Τα 54 του χρόνια έκλεισε σήμερα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα «τσιμπούσι» στο υπουργείο Υγείας, υπό το άγρυπνο βλέμμα της φωτογραφίας του Άρη Βελουχιώτη! Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη βουλή η συζήτηση για τις ύβρεις που εκστόμισε κατά του Κυμπουρόπουλου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρήκε το χρόνο να στήσει το παρτάκι γενεθλίων του στο υπουργείο Υγείας, παρέα «με φίλους μπιστικούς και συνεργάτες μοναδικούς», όπως ο ίδιος έγραψε στο facebook. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από φωτογραφίες.

Στις εικόνες που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook διακρίνεται ένα τραπέζι (πιθανόν εκείνο που χρησιμοποιείται στις συσκέψεις, όταν το προσωπικό του υπουργείου εργάζεται) γεμάτο εδέσματα, τσιγάρα και κρασιά. Μεζεδάκια, ποικιλίες, αλκοόλ και χαμόγελα αποτυπώνονται στις φωτογραφίες. Και φυσικά, στο φόντο, εμφανίζεται το πορτραίτο του καπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, κρεμασμένο στον τοίχο του γραφείου του. «Σημερα στο υπουργείο υγείας ,γιόρτασα τα 54 μου χρονια με φίλους μπιςτικους και συνεργάτες μοναδικούς» γράφει στη λεζάντα ο Παύλος Πολάκης, με την χαρακτηριστική του «ορθογραφία».

Γενέθλια Πολάκη: Δείτε όλες τις φωτογραφίες του «πάρτι»

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα

Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα, διαμήνυσε εχθές μιλώντας στα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με οξύτητα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε και στη φράση του πρωθυπουργού από τη προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε γλάστρα τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Αισθάνθηκα προσωπικά την ανάγκη να καταθέσω την πρόταση μομφής εναντίον ως ελάχιστη μορφή αξιοπρέπειας σε έναν άνθρωπο που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες όταν έχεις θέληση. Ο άνθρωπος αυτός απαξιώθηκε προσωπικά από τον κ. Τσίπρα όταν χθες τον αποκάλεσε γλάστρα. Δεν είναι γλάστρα ο κ. Κυμπουρόπουλος. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που διεκδικεί ίσες ευκαιρίες. Αν κάτι απέδειξε η χθεσινή συζήτηση στη βουλή είναι ότι ο κ.Τσίπρας με τον απαξιωτικό ενικό που χρησιμοποίησε απέναντι στο πρόσωπό μου, απέδειξε αυτό που λέμε εδώ και καιρό. Ο Τσίπρας και ο Πολάκης είναι το ίδιο πράγμα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις