Ζέτα Δούκα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ζέτα Δούκα: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Ζέτα Δούκα.

10.05.2019 | 12:23

Ζέτα Δούκα: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη, μιλώντας για το περιστατικό βίας που βίωσε μέσα σε παλιότερη σχέση της.  Τόνισε πως αν συνέβαινε τώρα θα είχε κάνει σίγουρα καταγγελία.

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο χτύπησε. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Η Ζέτα Δούκα, εξήγησε για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά και ούτε… σκοπεύει να το κάνει. Η ηθοποιός μίλησε για τους γονείς της, το διαζύγιό τους όταν εκείνη ήταν 17 χρονών και έπρεπε να πάρει θέση. Η Ζέτα Δούκα εξήγησε ότι την έβαζαν να κάνει πράγματα και ποτέ δεν είχαν αναρωτηθεί εάν σε εκείνη αρέσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που στην κόρη της φροντίζει όταν δίνει κάτι να καταλαβαίνει εάν της αρέσει και τι είναι εκείνο που θέλει και έχει ενδιαφέρον για εκείνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα μαθητικά της χρόνια και αποκάλυψε ότι επειδή δεν της άρεσαν τα σχολεία που την έστελναν αποφάσισε να πάρει θέση και ν’ απαιτήσει αυτό που ήθελε πραγματικά εκείνη.

Exit mobile version