Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 8χρονη Αλεξία: Ξύπνησε η μικρούλα, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα (vid)
ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ

8χρονη Αλεξία: Ξύπνησε η μικρούλα, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα (vid)

8χρονη Αλεξία: Ξυπνάει από την καταστολή στην οποία βρισκόταν από το Πάσχα η μικρή Αλεξία, το οκτάχρονο κορίτσι που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.

8χρονη Αλεξία: Επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση. Η 8χρονη Αλεξία, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα, αρχίζει να επανέρχεται. Στους διαδρόμους του νοσοκομείου, τα χαμόγελα και οι κραυγές ευτυχίας περισσεύουν. Όπως μετέδωσε ο Alpha, η μικρή, που έδινε μάχη για τη ζωή της, άνοιξε τα ματάκια της και έπιασε το χέρι της μητέρας της. Οι γιατροί αρχίζουν να επαναφέρουν σιγά-σιγά την 8χρονη που βρισκόταν σε καταστολή.  Οι γιατροί, στην τελευταία τους ανακοίνωση, ήταν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας της, καθώς η κατάστασή της ήταν σταθερή. Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη Αλεξία είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα, όταν 54χρονος είχε ρίξει μπαλωθιά σε γλέντι γιορτάζοντας.

«Η Αλεξία μας, άνοιξε τα μάτια της, έσφιξε δυνατά το χέρι της μητέρας της, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι, έπιασαν τόπο οι προσευχές μας» είπε περιχαρής και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Αλεξίας. «Θέλω να το πείτε. να αλλάξει τώρα ο νόμος, να μην περάσει άλλος γονιός αυτό που περνάω εγώ τώρα», είπε και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 54χρονου, η σφαίρα του οποίου χτύπησε το παιδί του. «Πάει καλύτερα. Το ένστικτό μου λέει ότι η Αλεξία μου θα συνέλθει και θα επιστρέψουμε σύντομα στο σπίτι μας» είπε με ανακούφιση η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση

Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση για την πορεία της υγείας της μικρής Αλεξίας, καθώς η διαδικασία που απαιτείται είναι χρονοβόρα και δεν έχει άμεσα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ιατρικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 ημέρες μέχρι το «ξύπνημα» από την καταστολή να ολοκληρωθεί και να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι όλα βαίνουν καλώς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις