Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Όλα όσα θα δούμε το καλοκαίρι σε ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Όλα όσα θα δούμε το καλοκαίρι σε ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων!

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Το trailer του φετινού φεστιβάλ αποτελεί ένα... έργο τέχνης από μόνο του

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Είναι άραγε δυνατό να χωρέσει όλο το φετινό συναρπαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου μέσα σε ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων; Αν βιαστήκατε να απαντήσετε όχι, σας συνιστούμε να δείτε το αριστουργηματικό trailer που έδωσε στην δημοσιότητα εχθές το φεστιβάλ και περιλαμβάνει όλα όσα θα απολαύσουμε φέτος καλοκαίρι. Αν και το trailer προσφέρει μόνο μια κλεφτή ματιά στις εκδηλώσεις, τις παραστάσεις και τα δρώμενα που θα συζητηθούν, αποτελεί και μόνο του ένα μικρό έργο Τέχνης, που δημιούργησαν ο Μιχάλης Κωνσταντάτος (σκηνοθεσία) με τον Γιώργο Μπακαλάκο (μουσική) σε συνεργασία με την bestbefore (animation) και την Yokanima (graphics).

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί έρχονται και οι συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που θα μας κρατήσουν συντροφιά. Διεθνείς και ελληνικές παραγωγές, διάσημα ονόματα, Jetro Tull, Dead can dance, Loreena McKennitt, Tindersticks στο Ηρώδειο. Ρόμπερτ Ουίλσον και Ιβο Βαν Χόφε στην Επίδαυρο, αλλά και ο Ρομέο Καστελλούτσι στην Πειραιώς, υπόσχονται μοναδικές παραστάσεις. Χορός, μουσική, θέατρο, περφόρμανς, συνθέτουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές φεστιβαλικές βραδιές που έρχονται.

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Μία γρήγορη γεύση στο βίντεο-τρέιλερ του Φεστιβάλ

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Άνοιξαν τα κεντρικά εκδοτήρια

Την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 10:00 ξεκινούν να λειτουργούν τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στην Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου). Τα ταμεία θα λειτουργούν καθημερινά 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & και Επιδαύρου, που το τελευταίο δεκαπενθήμερο λειτουργούσε μόνο στις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές αγορές, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Καθώς χθες συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες προπώλησης, σας παραθέτουμε τα στοιχεία που δείχνουν την εντυπωσιακή αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία αγγίζει το ποσοστό του 180% στον αριθμό των εισιτηρίων και 267% στις εισπράξεις.

Πρώτο δεκαπενθήμερο 2018 (19/3 – 4/4): 6.358 εισιτήρια
Σύνολο εισπράξεων: 218.512,40 €
Πρώτο δεκαπενθήμερο 2019 (23/4 – 8/5): 17.839 εισιτήρια
Σύνολο εισπράξεων: 802.329€

Επίσης, κυκλοφόρησε εχθές το έντυπο ημερολογιακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που διανέμεται δωρεάν.

Μπορείτε να το βρείτε στους χώρους του Φεστιβάλ (Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Πειραιώς 260, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου) και σε πολλά σημεία της πόλης, μουσεία, κεντρικά βιβλιοπωλεία, και café.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών: Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου)

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 8938112 (Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-21:00)

Ηλεκτρονική αγορά: greekfestival.gr και www.ticketmaster.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις