Beverly Hills 90210: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας – Δείτε το teaser trailer!

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beverly Hills 90210: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας – Δείτε το teaser trailer!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Beverly Hills 90210: Συγκινητικές στιγμές στην πρώτη συνάντηση, από την οποία απουσίαζε ο αδικοχαμένος «Ντίλαν»

09.05.2019 | 18:50

Beverly Hills 90210: Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο revival του Beverly Hills 90210 ανακοινώθηκε, γεμίζοντας αδημονία όσους… μεγάλωσαν με τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Μετά την ανακοίνωση ότι το Beverly Hills 90210 θα επανέλθει στις τηλεοπτικές οθόνες και μάλιστα με τους πρωταγωνιστές που αγάπησε ο κόσμος, οι φαν της σειράς ανυπομονούσαν να μάθουν το πότε. Τελικά, η πρεμιέρα ανακοινώθηκε σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Λουκ Πέρι (του τηλεοπτικού Ντίλαν). Μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς, που θα προβληθεί από τη συχνότητα του δικτύου Fox.

Στις 7 Αυγούστου, λοιπόν, η τηλεοπτική παρέα που αγαπήθηκε όσο καμία τη δεκαετία του ’90, επιστρέφει για έξι επεισόδια, 19 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της. Στο teaser που κυκλοφόρησε, ο Μπράντον, η Κέλι, ο Στιβ, η Ντόνα, ο Ντέιβ, η Άντρεα και η μεγάλη έκπληξη που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ενθουσίασε τον κόσμο, δηλαδή η Μπρέντα, βρίσκονται ξανά μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα. Αν και μεγαλύτεροι από τότε που τους είχαμε αφήσει, οι Τζέισον Πρίστλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Σάνεν Ντόχερτι, Γκαμπριέλα Καρτέρις και Ίαν Ζιέρινγκ παραμένουν γοητευτικοί.

Όσο για το revival του Beverly Hills 90210, όπως εξηγεί η Τζένι Γκάρθ:  «Πρόκειται για τους χαρακτήρες πίσω από τους χαρακτήρες. Είναι μέσα στις ζωές των ανθρώπων που έζησαν μαζί για 10 χρόνια και οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν μαζί».

 

Beverly Hills 90210: H προσθήκη «έκπληξη» της Μπρέντα

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα η «Μπρέντα», κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο revival του Beverly Hills 90210. Το μεγάλο νέο ανακοινώθηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Ντόχερτι ανέβασε μια φωτογραφία από την αρχή της σειράς, πίσω στη δεκαετία του ’90, με όλο το καστ. «Ναι, είναι επίσημο. Το θέμα τώρα είναι… Θα μας πηγαίνουν ακόμα αυτά τα ρούχα;»!

Στο ερώτημα μάλιστα απάντησε η συμπρωταγωνίστριά της Τόρι Σπέλινγκ, που υποδυόταν την Ντόνα Μάρτιν: «Φυσικά! Αλλά, αυτό το τζιν σορτς με τις καρδιές ήταν το καλύτερο! Φέρτο πίσω!».

Exit mobile version