Σάρον Στόουν: Ποζάρει ξανά α λα «Βασικό Ένστικτο» στα 61 της και αποδεικνύει ότι… ακόμα «το ‘χει»!

LIFESTYLE

Σάρον Στόουν: Ποζάρει ξανά α λα «Βασικό Ένστικτο» στα 61 της και αποδεικνύει ότι… ακόμα «το ‘χει»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Σάρον Στόουν: Η νέα φωτογράφιση της σαγηνευτικής ηθοποιού στην Vogue «ξεσηκώνει»

09.05.2019 | 16:37

Σάρον Στόουν: Στα 61 της χρόνια, η Σάρον Στόουν παραμένει μια γυναίκα «μύθος» που κάνει τα ανδρικά κεφάλια να γυρνούν όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Για του λόγου το αληθές, η εντυπωσιακή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για την πορτογαλική Vogue, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι… ακόμα «το ‘χει». Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Σάρον Στόουν ξυπνά μνήμες από τις μεγάλες δόξες της σταρ, όταν πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», αλλά και στις φαντασιώσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του ανδρικού πληθυσμού που είχε παρακολουθήσει την ταινία. Η 61χρονη καλλονή μάλιστα πόζαρε για την Vogue και με ανοιχτά τα πόδια, παραπέμποντας στην διάσημη σκηνή της ανάκρισης στο ερωτικό θρίλερ, κατά την οποία προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον Μάικλ Ντάγκλας.

Τη φωτογράφιση στη Vogue για το τεύχος Μαΐου συνοδεύει και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της σταρ, στην οποία μιλά για το ίματζ της, το σινεμά και τη σημερινή θέση των γυναικών. «Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο, ο όρος “fuckable” χρησιμοποιήθηκε από στελέχη στα στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχε κάποιος το προφίλ για να παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και θα συζητούσαν για τον καθένα από εμάς εάν ήταν πράγματι “fuckable. Για μένα πίστευαν ότι δεν ήμουν» λέει μεταξύ άλλων η Σάρον Στόουν στη συνέντευξη που παραχώρησε. Αναφορικά με τον κινηματογράφο, τονίζει: «Οι ταινίες, οι καλές ταινίες είναι μια τέχνη που πεθαίνει. Σήμερα, η τηλεόραση έχει περισσότερες ευκαιρίες για ποιότητα».

Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής της αναφέρθηκε και στις γυναίκες: «Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και “σκέφτονται” με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους».

Σάρον Στόουν: Θυμηθείτε τη διάσημη σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο»:

 

Exit mobile version