Παροχές Τσίπρα: Προεκλογική παροχολογία χθες, 40 πρώτες κατοικίες στο σφυρί σήμερα λέει ο Λαφαζάνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παροχές Τσίπρα: Προεκλογική παροχολογία χθες, 40 πρώτες κατοικίες στο σφυρί σήμερα λέει ο Λαφαζάνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παροχές Τσίπρα: Ο γραμματέας της ΛΑΕ υποστήριξε πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην εξουσία με τα ψέματα και θα φύγει κακήν κακώς με την καρικατούρα προεκλογικής παροχολογίας.

08.05.2019 | 14:50

Παροχές Τσίπρα: «Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προέβαινε από το Ζάππειο σε μια προεκλογική δημαγωγία καρικατούρα της παλιάς Θεσσαλονίκης, την ίδια μέρα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πραγματικό προεκλογικό δώρο στις τράπεζες με την ανακοίνωση μόνο στο Λεκανοπέδιο 40 πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών νοικοκυριών που θα μείνουν στον δρόμο» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Οι πολίτες έχουν κουραστεί και αηδιάσει από τις προεκλογικές παροχές, με τις οποίες θεωρούνται ως ιθαγενείς, παροχές που κατά κανόνα λησμονούνται όταν κλείνουν οι κάλπες, γιατί δεν εντάσσονται σε κανένα αναπτυξιακό και κοινωνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και αναδιανομής του πλούτου, με αρχή, μέση, τέλος και θετική προοπτική» ανέφερε.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ υποστήριξε πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην εξουσία με τα ψέματα και τα μυθεύματα της Θεσσαλονίκης και θα φύγει κακήν κακώς με την καρικατούρα προεκλογικής υποσχεσιολογίας του Ζαππείου». «Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται προεκλογικές παροχές που τις σαρώνουν οι μετεκλογικές θύελλες αλλά εναλλακτική πολιτική που θα αμφισβητήσει τον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών, την εγχώρια ολιγαρχία των βαρόνων, θα έρθει σε ρήξη με την αμερικανο-γερμανοκρατία και θα θέσει τις βάσεις για μια νέα ανάπτυξη με δικαιοσύνη και βαθιά δημοκρατία» κατέλξηε ο κ. Λαφαζάνης.

Exit mobile version