Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Αυτό είναι το όνομα που διάλεξαν για το «baby Sussex» Μέγκαν και Χάρι!
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Αυτό είναι το όνομα που διάλεξαν για το «baby Sussex» Μέγκαν και Χάρι!

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα Ελισάβετ το όγδοο δισέγγονό της

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Παρότι το «baby Sussex» είναι ένα ομολογουμένως χαριτωμένο παρατσούκλι για μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, το βασιλικό βρέφος έχει πλέον κανονικό όνομα. Και το όνομα αυτού είναι… Άρτσι Χάρισον. Έτσι επέλεξαν να βαφτίσουν το μωρό τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του μόλις δύο ημερών βρέφους.  Ο μικρούλης Άρτσι – Χάρισον θα φέρει τα επώνυμα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το όνομα Άρτσι έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και είναι η σύντομη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ, που σημαίνει αυθεντικός και γενναίος.

Το δεύτερο όνομα που δόθηκε στον μικρούλη, το Harrison, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «ο γιος του Χάρι». Είναι σαφώς μια κίνηση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ προς τιμήν του συζύγου της Πρίγκιπα Χάρι. Λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε το όνομα του μωρού, οι γονείς του το παρουσίασαν στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα της Μέγκαν Μάρκλ. «Σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα Ελισάβετ το όγδοο δισέγγονό της στον Πύργο του Ουίνδσορ», ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, επισημαίνοντας ότι σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ήταν παρόντες ο δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της δούκισσας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρούλη Άρτσι

Δύο ημέρες μετά τη γέννηση του baby Sussex, o δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην κάμερα μαζί με το νεογέννητο. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί ενώ ο πρίγκιπας ήταν αυτός ο οποίος κρατούσε το μωρό και στεκόταν λίγο πιο μπροστά από τη Meghan η οποία ήταν πανέμορφη φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο αμάνικο φόρεμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδειχναν ενθουσιασμένοι, χαϊδεύοντας και κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια του άλλου καθώς μιλούσαν.

 

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: «Είναι απλά ένα όνειρο»

Μιλώντας από την μεγαλοπρεπή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Γουίνσδορ, η Μέγκαν Μαρκλ που έλαμπε, είπε: «Είναι μαγικό, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Είναι απλά ένα όνειρο. Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο και είμαι πραγματικά χαρούμενη.Έχει το πιο γλυκό χαρακτήρα, είναι πραγματικά πολύ ήρεμος.» Με το ζευγάρι να χαμογελά, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει». Ερωτηθείσα σε ποιον μοιάζει, η Μέγκαν Μαρκλ, είπε: «Προσπαθούμε ακόμα να το καταλάβουμε». Και ο πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε: «Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν διαρκώς μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Βασικά, αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αλλά αλλάζει κάθε μέρα, επομένως ποιος ξέρει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις