Μαριάννα Παινέση: Η καλλονή του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαριάννα Παινέση: Η καλλονή του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μαριάννα Παινέση: Στο εντυπωσιακό βίντεο, το μοντέλο αντιμετωπίζει τον τραγουδιστή σε μια ανθρώπινη σκακιέρα

07.05.2019 | 19:34

Μαριάννα Παινέση: Ήταν μία από τις πιο αγαπητές και εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες του GNTM. Ο λόγος για την Μαριάννα Παινέση, που είχε μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στο Greece’s Next Top Model την περασμένη χρονιά, φτάνοντας μάλιστα στην τελική τριάδα. Η σεμνή κοπέλα με τον εργατικό χαρακτήρα και τα εξωτικά χαρακτηριστικά είχε κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των κριτών αλλά και του κόσμου. Ήταν λοιπόν λογικό και επόμενο να ακολουθήσει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία μετά την έξοδό της από τον διαγωνισμό. Η τελευταία συνεργασία της Μαριάννας Παινέση αφορά σε ένα βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσίασε πρόσφατα το νέο single του «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», ένα δυναμικό λαϊκό mid- tempo τραγούδι σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη. Το κομμάτι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο album του Χρήστου Χολίδη που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal. Το εντυπωσιακό official video του σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη παρουσιάζει με έναν πρωτοποριακό και μοναδικό τρόπο τις δυνάμεις του καλού και του κακού, τις οποίες εκπροσωπούν ο Χρήστος Χολίδης και η συμπρωταγωνίστριά του Μαριάννα Παινέση. Η σκληρή «μάχη» τους διαδραματίζεται πάνω σε μια ανθρώπινη σκακιέρα στην οποία τα πιόνια μάχονται μεταξύ τους για να δουν ποιος θα επιβιώσει. Ποιο είναι το αποτέλεσμα της μάχης; Η απάντηση στις οθόνες σας.

Μαριάννα Παινέση: Πώς άλλαξε η ζωή της μετά το GNTM

Η Μαριάνα Παινέση είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα στο Greece’s Next Top Model και έκανε τους κριτές και το κοινό να μιλούν με τα καλύτερα λόγια καθώς έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατέκτησε την τρίτη θέση. Το μοντέλο μίλησε πριν από μια εβδομάδα στο Happy Day αναφέρθηκε στη νέα του σχέση, αλλά και στο πώς άλλαξε η ζωή του μετά το Greece’s Next Top Model.

 

Μαριάννα Παινέση: «Το περίμενα ότι δεν θα νικήσω στο GNTM»

«Χάρηκα που κατάφερα να φτάσω στην τελική ευθεία γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου. Από τους 600 followers που είχα, τώρα έχω φτάσει στις 60,000. Είναι κάτι που με χαροποιεί και με βοηθά στη δουλειά μου, μπορώ να κάνω κάποιες διαφημίσεις μέσω του λογαριασμού μου. Μια φορά μου έχουν κάνει περίεργη πρόταση στο Instagram. Δεν μου το έγραφαν άμεσα, αλλά φαινόταν. Είμαι σε σχέση εδώ και τρεις μήνες. Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Με έχει βοηθήσει και στο οικονομικό κομμάτι το GNTM. Πρόσφατα πήρα μέρος στο βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη», εξομολογήθηκε.

Exit mobile version