Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο Πάνος Καμμένος τον τρολάρει, με… Κουντουρά και επικό photoshop
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο Πάνος Καμμένος τον τρολάρει, με… Κουντουρά και επικό photoshop

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Μια επιθετική ανάρτηση κατά του υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου, αλλά και της απερχόμενης υπουργού Ελενας Κουντουρά, έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Μία φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να τρολάρει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.  Πρόκειται για τη φωτογραφία από την επίσκεψη Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία στην οποία ή τότε υπουργός είχε φορέσει μαντίλα. Ο πρώην συνοδοιπόρος του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε το Photoshop για να βάλει στη θέση της Κουντουρά τον Θεοχαρόπουλο και να συνοδεύσει την ανάρτηση από το εξής σχόλιο: Αραβική σοφία «οποίος δίνει ξένη έδρα παίρνει καρέκλα όποια δίνει καρέκλα κρατά την ξένη έδρα» .

Θεοχαρόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος με σταυρό με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Τουρισμού ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open απαντώντας στα ερωτήματα της Έλλης Στάη. Από τον υπουργό ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις του ότι δεν θα συμμετείχε σε οποιοδήποτε ανασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας αναφέρθηκε χρονικά στα γεγονότα και την πολιτική στάση που τηρήθηκε από τη Συμφωνία των Πρεσπών εστιάζοντας στο ότι «η πολιτική ζωή δεν είναι στατική».

Ακολούθως υπεραμύνθηκε της άποψης πως «δεν πρέπει κάποιος να αλλάζει θέσεις, αρχές και αξίες», ενώ ξεκαθάρισε ότι «οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σβήνονται» «Εμείς βάζουμε πλάτη στα δύσκολα, Εγώ δεν άλλαξα κόμμα». Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη συνέχεια επιτέθηκε στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσε η υπουργοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αριστερά δεν είμαστε προσδεδεμένοι…στις καρέκλες

«Η Φώφη Γεννηματά έχει επιλέξει στρατηγική σύμπλευση με τη ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας πως «το ΚΙΝΑΛ έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά» Σχετικά με την επίθεση του προέδρου της ΝΔ από το βήμα της Βουλής, ο κ. Θεοχαρόπουλος αφού αναφέρθηκε στη δεξιά πολυκατοικία ανέβασε τους τόνους κατηγορώντας τον πως  «έχει υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη διαπλοκή», αποδίδοντας του «μεταγραφές εν αναμονή υπουργών». «Ο κος Μητσοτάκης έχει υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη διαπλοκή». «Στην αριστερά δεν είμαστε προσδεδεμένοι στις καρέκλες, στην αριστερά δεν φοβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία, θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, με σταυρό», κατέληξε ο υπουργός Τουρισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις