Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου (vid)

Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: Ο αδελφοκτόνος συνελήφθη στις Τζιτζιφιές στην Καλλιθέα, και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του.

Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έφτασαν στην Καλλιθέα άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον αδελφό της 53χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο. Ο 53χρονος άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αναζητούνταν από την αστυνομία καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της αδελφής του. Τον άνδρα είχαν περιγράψει αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος που είχαν αφηγηθεί μάλιστα, ότι εδώ και μεγάλο διάστημα προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην αδελφή του, που ήταν εκπαιδευτικός, σε σημείο που εκείνη να είχε κινηθεί νομικά εναντίον του για να προστατευθεί από τις απειλές του.

Κατά πληροφορίες ο ίδιος χθες νωρίς το απόγευμα επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι στην Καλλιθέα συνοδευόμενος από άγνωστο άνδρα. Στο σημείο κλήθηκε κλειδαράς και στο διαμέρισμα εισέβαλαν οι άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τους δυο άνδρες.

Παλαιό Φάληρο: Το χρονικό του εγκλήματος

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν εκπαιδευτικός σε σχολείο του Πειραιά, είχε εντοπισθεί βαρύτατα τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. Έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή εξέπνευσε.  Στο υπόβαθρο για το μένος του εναντίον της αδελφής του ήταν οικονομικές διαφορές ανάμεσά τους.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, μάλιστα, ο φερόμενος δράστης είχε επιτεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν στην αδελφή του, μάλιστα φέρεται να προξενούσε ζημιές στο αυτοκίνητό της και την είχε καταξιώξει.

Έγκλημα στη μέση του δρόμου 

Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα. «Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε», λέει συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής που είδε την άγρια δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του. Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως «σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις