Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς: Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς: Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

Αρκάς: Ο Αρκάς επανέρχεται με νέο σκίτσο, καυτηριάζοντας την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Αρκάς: Με ένα νέο σκίτσο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στα social media σχολιάζει ο Αρκάς την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος από το πρωί της Δευτέρας είναι ο νέος υπουργός Τουρισμού στη θέση της παραιτηθείσας -λόγω υποψηφιότητας της στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ- Έλενας Κουντουρά και ο Αρκάς σχολιάζει λέγοντας «μα, πόσο περισσότερο μπορείς να ξεφτιλιστείς για την καρέκλα».

Το σκίτσο του Αρκά

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Εγώ δεν άλλαξα κόμμα

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπ. Πολιτισμού ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open απαντώντας στα ερωτήματα της Έλλης Στάη. Από τον υπουργό ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις του ότι δεν θα συμμετείχε σε οποιοδήποτε ανασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ Απαντώντας αναφέρθηκε χρονικά στα γεγονότα και την πολιτική στάση που τηρήθηκε από τη Συμφωνία των Πρεσπών εστιάζοντας στο ότι «η πολιτική ζωή δεν είναι στατική» Ακολούθως υπεραμύνθηκε της άποψης πως «δεν πρέπει κάποιος να αλλάζει θέσεις, αρχές και αξίες», ενώ ξεκαθάρισε ότι «οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σβήνονται». «Εμείς βάζουμε πλάτη στα δύσκολα. Εγώ δεν άλλαξα κόμμα», συνέχισε.

Όσα είπε στην Έλλη Στάη:

Τι έλεγε κάποτε – Επέκρινε τον Κουβέλη γιατί πήρε υπουργείο

Τον Μάρτιο του 2018, όταν ο Φώτης Κουβέλης από Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, όπως προσδοκούσε το ’15, κατάφερε να γίνει αναπληρωτής υπουργός του Καμμένου στην κυβέρνηση Τσίπρα ο κ. Θεοχαρόπουλος, ξεσπάθωσε εναντίον του, δηλώνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται πώς ο Κουβέλης, που αποχώρησε από τον Συνασπισμό όταν απέτυχε να εκλεγεί Πρόεδρός του έναντι του Αλέξη Τσίπρα και έφτιαξε την ΔΗΜΑΡ, υποκρίνεται ότι «συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εκτιμά και θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια Τσίπρα για την δημιουργία της νέας κεντροαριστεράς. Αυτό που επιχειρεί ο Τσίπρας- τόνιζε ο κ. Θεοχαρόπουλος- δεν είναι κεντροαριστερά, είναι ο κυνισμός της εξουσίας, στον οποίον υπέκυψε ο κ. Κουβέλης…».

Θεοχαρόπουλος, πριν & μετά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις