Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Μπέιλ – Ποιοι ακολουθούν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Μπέιλ – Ποιοι ακολουθούν

Ρεάλ Μαδρίτης: Έφτασε η ώρα του ξεκαθαρίσματος στο ρόστερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκαθάρισε στον Γκάρεθ Μπέιλ ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μεταδίδουν τα τελευταία 24ωρα ισπανικές αθλητικές εφημερίδες. Ειδικότερα, ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Marca» αναφέρει ότι ο Γάλλος τεχνικός άρχισε ήδη κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της Ρεάλ. Πρώτοι βρέθηκαν απέναντί του εκείνοι που δεν θα είναι στο ρόστερ του χρόνου, με πρώτο και… καλύτερο τον Ουαλό. Αυτό δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι από πέρσι ότι ο Ζιντάν δεν τον ήθελε στην ομάδα. Απλά ο Γάλλος τεχνικός παραιτήθηκε μετά τον νικηφόρο τελικό του Κιέβου και έτσι ο Γκάρεθ Μπέιλ «κέρδισε» ακόμα έναν χρόνο στη Μαδρίτη. Με την επιστροφή του όμως στη Ρεάλ, ο Ζιζού ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει ανήκουν πλέον στον ίδιο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε φέτος μία κάκιστη σεζόν και εδώ και καιρό όλα έδειχναν ότι δεν θα έμενε για πολύ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Σύμφωνα με την «Marca», στη συζήτηση που είχαν κατ’ ιδίαν, ο Ζιντάν εξήγησε ήδη στον Ουαλό μεσοεπιθετικό ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά και ότι καλό θα ήταν για όλες τις πλευρές να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπέιλ και να πληρώσει και το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα. Σύμφωνα με άλλες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας, οι άλλοι δύο παίκτες που ενημερώθηκαν από τον Ζιντάν ότι δεν υπολογίζονται ήταν οι Μάρκος Γιορέντε και Ντάνι Θεμπάγιος.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα «μισόλογα» πριν από δύο μέρες

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ο δύο μέρες, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον Ουαλό.

Ειδικότερα είχε αναφέρει για τον Μπέιλ: «Εγώ εδώ είμαι, είμαι ο προπονητής και πρέπει να δημιουργήσω την ομάδα, να πάρω αποφάσεις, ενώ εκείνη πρέπει να προπονείται και να σκέφτεται το παιχνίδι. Δεν μπορώ να απαντήσω για αυτόν, όπως και για άλλους παίκτες, αλλά όλοι γνωρίζουν πού βρίσκονται, τι ευθύνη έχουμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν περιμένει περισσότερα από τον Ουαλό: «Περιμένω το καλύτερο από όλους. Δε ζητάω πιο πολλά. Προπονούμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις