Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τάμτα Replay – Eurovision: Η διαγωνιζόμενη της Κύπρου «μαγεύει» και uplugged
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάμτα Replay – Eurovision: Η διαγωνιζόμενη της Κύπρου «μαγεύει» και uplugged

Τάμτα Replay – Eurovision: Η Τάμτα συνεχίζει να γοητεύει τα διεθνή ΜΜΕ με την προσωπικότητα της και τις φωνητικές της ικανότητες

Τάμτα Replay – Eurovision: Αφού «εγκαινίασε» τη σκηνή της Eurovision, τραγουδώντας το «Replay» στην πρώτη της πρόβα, η Τάμτα συνεχίζει να γοητεύει τα διεθνή ΜΜΕ με το ταλέντο της και τον αυθορμητισμό της. Η χαρισματική τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που έκανε πρόβα στο stage του διαγωνισμού το πρωί του Σαββάτου και αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι, λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας, η Τάμτα ψηφίστηκε από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν από το press center ως η καλύτερη εμφάνιση της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι η διαγωνιζόμενη της Κύπρου θα είναι η πρώτη που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας στον ημιτελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου.

Η Τάμτα όμως δεν περιορίζεται στις πρόβες αλλά συνεχίζει να μαγεύει τα διεθνή media τόσο με την προσωπικότητα της όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες. Την Κυριακή έδωσε το παρών στο ραδιοφωνικό σταθμό 100FM στο Ισραήλ όπου απάντησε στις ερωτήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών και τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το «Replay» σε μια πολύ διαφορετική εκτέλεση. Ακόμα και unplugged είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κομμάτι, που ταιριάζει ιδανικά στη χροιά της τραγουδίστριας.

Απολαύστε το «Replay» unplugged:

Τάμτα Replay – Eurovision: Η πρώτη πρόβα, ήταν άκρως εντυπωσιακή

H Tάμτα πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στον διαγωνισμό της Eurovision και μάγεψε το κοινό με το Replay. Με μια εντυπωσιακή χορογραφία και πιο σέξι από ποτέ απέδειξε ότι πήγε στο Ισραήλ μόνο για τη νίκη. Η Τάμτα φιγουράρει ως φαβορί και βρίσκεται με την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων για τον α’ ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 14 του μηνός.

 

Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο φωνητικά όσο και με τη σκηνική της παρουσία. Το απόλυτο φαβορί του ημιτελικού άνοιξε την αυλαία φορώντας δημιουργία ΜiRo και απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η εμφάνιση ξεκινά σκοτεινά ενώ λίγο πριν από το πρώτο ρεφρέν του «Replay» εμφανίζονται οι χορευτές. Η Τάμτα φορά ψηλές, βινύλ μαυρες μπότες και σακάκι ενώ από μέσα κρύβεται το λαμπερό κορμάκι της

Οι χορευτές είναι επίσης ντυμένοι στα μαύρα και φορούν καπέλα. Στη «γέφυρα» βγάζουν το σακάκι της Τάμτα κι αποκαλύπτεται το εντυπωσιακό κορμάκι της το οποίο είναι αρκετά σέξι κι αποκαλυπτικό με κρόσσια και κρυστάλλους. Στα κουπλέ οι κινήσεις είναι πιο απαλές ενώ στα ρεφρέν πιο έντονες και οι χορευτές κάνουν συχνά με το χέρι τους την κίνηση του replay. Στο τέλος, η Τάμτα μένει στο κέντρο και οι χορευτές πέφτουν στο πάτωμα.

Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν 6 άσπρες κολώνες με μπλε γραμμές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις