Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τάσος Πεζιρκιανίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο «Χάμπο»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τάσος Πεζιρκιανίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο «Χάμπο»

Τάσος Πεζιρκιανίδης: Συνετριμμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό Τάσο Πεζιρκιανίδη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου νικημένος από τον καρκίνο

Τάσος Πεζιρκιανίδης: Την τελευταία του πνοή άφησε, το βράδυ του Σαββάτου, ο Τάσος Πεζιρκιανίδης. Ο θάνατος του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν για την πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά δυστυχώς “παραδόθηκε” στην επάρατη νόσο.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά απέστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του ηθοποιού, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Συντετριμμένη η οικογένειά του αποχαιρέτησε τον άνθρωπό τους, ενώ το «παρών» έδωσαν συνάδελφοί του και πολύς κόσμος, που χειροκρότησαν τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το life-events.gr, το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης κ.α.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις