Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λουτσιάνο Παβαρότι: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το αστείο παρασκήνιο της συνεργασίας με τους U2
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λουτσιάνο Παβαρότι: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το αστείο παρασκήνιο της συνεργασίας με τους U2

Λουτσιάνο Παβαρότι: O διάσημος τενόρος είχε φάει επανειλημμένα «πόρτα» από τον Μπόνο, αλλά αυτό δεν τον αποθάρρυνε καθόλου

Λουτσιάνο Παβαρότι: Το αστείο παρασκήνιο της συνεργασίας του Λουτσιάνο Παβαρότι με τους U2 αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τενόρου, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη. Ο σκηνοθέτης, Ρον Χάουαρντ και οι συντελεστές της εταιρείας παραγωγής Imagine Entertainment βρέθηκαν πρόσφατα στη μεγαλούπολη για την πρεμιέρα του φιλμ «Pavarotti: Genius Is Forever». Το ντοκιμαντέρ περιέχει υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ το φως της δημοσιότητας, και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με την πρώην σύζυγο του σούπερ σταρ τενόρου, τη χήρα του, τις ερωμένες του και τις κόρες του.

Στην ταινία για τον Παβαρότι μπορεί κανείς να δει σπάνια βίντεο με τον Ιταλό διεθνούς φήμης τενόρο να συνεργάζεται με τον αρχηγό των U2, Μπόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, προηγουμένως ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ ιρλανδικού συγκροτήματος απέφευγε τις επιστολές και τα τηλεφωνήματά του. Παρότι όμως έτρωγε επανειλημμένα «πόρτα» ο Λουτσιάνο Παβαρότι δεν αποθαρρύνθηκε και πήρε ο ίδιος το αεροπλάνο για το Δουβλίνο, για να πείσει τον Μπόνο να συνεργαστούν. Τελικά οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ο Παβαρότι και ο Μπόνο έδωσαν μάλιστα μαζί συναυλία και συγκέντρωσαν ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά που επλήγησαν από τις συγκρούσεις.

 

Λουτσιάνο Παβαρότι: Μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική

Το ντοκιμαντέρ από την Polygram και τη CBS Films καλύπτει την εφηβική ηλικία του Λουτσιάνο Παβαρότι έως την κατάκτηση της φήμης με τα δυνατά και μοναδικά φωνητικά του προσόντα. Ο Παβαρότι πέρασε την παιδική του ηλικία στην Ιταλία, κάνοντας μαθήματα τραγουδιού με διδάσκοντα και τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης τενόρος. Μετά από αρκετές, μικρές παραστάσεις σε ιταλικές όπερες, ο τραγουδιστής άρχισε να οικοδομεί διεθνή περιοδεία και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις ΗΠΑ στην Όπερα του Μεγάρου του Μαϊάμι το 1965, όταν ένας καλλιτέχνης αρρώστησε και δεν είχε αντικαταστάτη.

Το ντοκιμαντέρ «Pavarotti: Genius Is Forever» θα αρχίσει να προβάλλεται σε αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις