Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – σκάφος: Χαμός με τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό σε χλιδάτες διακοπές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – σκάφος: Χαμός με τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό σε χλιδάτες διακοπές

Τσίπρας - σκάφος: Τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε χλιδάτο σκάφος, "ανέβασε" ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τσίπρας – σκάφος: Δυο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος, έχουν προκαλέσει αίσθηση στα social media και όχι μόνο. Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δείχνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό στις καλοκαιρινές διακοπές του από το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος. «Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Twitter.

Αντίδραση Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο Twitter και απαιτεί απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας. «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις