Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκαν Μαρκλ: Αγοράκι γέννησε η δούκισσα του Σάσεξ – Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι
LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Αγοράκι γέννησε η δούκισσα του Σάσεξ – Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Το βασιλικό μωρό γεννήθηκε τα ξημερώματα, παρότι το παλάτι έβγαλε ανακοίνωση το μεσημέρι ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν στα πρώτα στάδια του τοκετού

Μέγκαν Μαρκλ: Ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,260 κιλών έφερε σήμερα το πρωί στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ, ή η δούκισσα του Σάσεξ όπως είναι επισήμως ο τίτλος της. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών που θέλει όλες τις βασιλικές ανακοινώσεις να γίνονται πλέον μέσω social media, ανακοίνωσαν το νέο με post στον κοινό τους λογαριασμό το Instagram. Η ανακοίνωση, αν και αρκετά σύντομη, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που μέχρι τώρα αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, με πιο εκτενή ανακοίνωση, το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι γεννήθηκε στις 5:26 τα ξημερώματα, παρότι το παλάτι μόλις πριν λίγη ώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 το πρωί. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. Ο δούκας του Σάσεξ ήταν παρών κατά την γέννηση. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, η λαίδη Τζέιν Φέλοους, η λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ και ο Ερλ Σπένσερ έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση. Η μητέρα της δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ χαρούμενη με την άφιξη του πρώτου της εγγονού και είναι μαζί με τον δούκα και την δούκισσα στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η βασιλική της Υψηλότητα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Μέγκαν Μαρκλ: «Είμαι τόσο περήφανος για τη σύζυγό μου», λέει ο Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι, στην πρώτη του δήλωση μετά τα χαρμόσυνα νέα, τόνισε πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ, για την οποία δήλωσε υπερήφανος. «Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο Γουίντσορ.

 

«Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις