Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρηση της
LIFESTYLE

MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρηση της

MasterChef: Η 33χρονη σεφ μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με τους followers της

MasterChef: Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν η παίκτρια η οποία αποχαιρέτισε το MasterChef 3 στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή. Στο συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο, η 33χρονη σεφ παρουσίασε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο, όμως όλα κρίνονται πια στις λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στην Ιωάννα ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αν και δε χαίρεται καθόλου που ο διαγωνισμός μαγειρικής θα συνεχιστεί δίχως να έχει κάποιον παίκτη από την ομάδα του. Μάλιστα, ο σεφ της εξομολογήθηκε ότι ήταν εκείνος που της «στέρησε» την παραμονή της στο MasterChef, αφού έδωσε έναν βαθμό παραπάνω στο πιάτο του Παντελή. Λίγο πριν του επιστρέψει την κονκάρδα της τής είπε ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και της πρότεινε να συνεργαστούν στο μέλλον.

Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η 33χρονη σεφ θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της με τους followers της αλλά και να ευχαριστήσει τους κριτές, το κοινό και τους δικούς της ανθρώπους για τη στήριξη τους. «Και κάπου εδώ τελειώνει για εμένα αυτό το παραμυθένιο ταξίδι μαγειρικής που ονομάζεται #masterchefgr Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και όλους τους ανθρώπους που είναι οι αφανείς ήρωες αλλά χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε όλο αυτό το ωραίο αποτέλεσμα που βλέπουμε. Στο κανάλι #starchanneltv. Ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα @scontizas@chefkoutsopoulosleonidas@ioannidispanos. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με έσπρωξαν και πίστευαν σε εμένα!! ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bourloka (@ioannaloka) στις

MasterChef: Ανατροπή με τον τελικό

Το MasterChef είναι ίσως η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία φέτος και τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή έχουν ήδη ξεκινήσει. Πριν από τις εκλογές θα μεταδοθεί ο τελικός του reality μαγειρικής του Star. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού που κοινοποιήθηκε στους διαφημιστές, ο τελικός του MasterChef θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου.

Αρχικά, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε επεξεργαστεί σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων.

Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού. Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις