Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μόσχα: Τραγικό βίντεο – Η στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου
ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Τραγικό βίντεο – Η στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου

Μόσχα: Το βίντεο που καταγράφει την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα αναρτήθηκε στο Telegram.

Μόσχα: Κόβει την ανάσα το νέο βίντεο που κυκλοφορεί από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα με τους 41 νεκρούς. Το βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, κατέγραψε τη στιγμή ουσιαστικά της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα, τη στιγμή της πρόσκρουσης του Sukhoi Superjet-100 στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης. Από τους 78 επιβαίνοντες, μόνοι οι 37 επέζησαν, 41 ανασύρθηκαν νεκροί.

Το βίντεο δείχνει την προσγείωση του αεροπλάνου της Aeroflot που κατέληξε σε αεροπορική τραγωδία. Το τζετ προσπαθεί να προσγειωθεί με μεγάλη ταχύτητα, ακουμπάει στον αεροδιάδρομο, αναπηδά και στη συνέχει χτυπά στο έδαφος. Όπως φαίνεται στο βίντεο διαλύεται το πίσω μέρος της κοιλιάς του αεροσκάφους, ενώ αμέσως τυλίγεται στις φλόγες.

Ακόμη πιο δραματικό είναι το βίντεο που ελήφθη από το εσωτερικό του αεροσκάφους, από κάποιον επιβάτη προφανώς, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του, από το παράθυρο του αεροπλάνου, τη στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα. Στο βίντεο φαίνονται οι κινητήρες που τυλίγονται στις φλόγες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των νεκρών από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα ανέρχεται σε 41.

Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν, όπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής που ερευνά την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα, Σβετλάνα Πετρένκο. Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις