Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef spoiler: Ανατροπή με τον τελικό, τι άλλαξε
LIFESTYLE

MasterChef spoiler: Ανατροπή με τον τελικό, τι άλλαξε

MasterChef spoiler: Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς σκεφτόταν να διακόψει τη μετάδοση του MasterChef για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές.

MasterChef spoiler: Το MasterChef είναι ίσως η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία φέτος και τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή έχουν ήδη ξεκινήσει.  Πριν από τις εκλογές θα μεταδοθεί ο τελικός του reality μαγειρικής του Star. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού που κοινοποιήθηκε στους διαφημιστές, ο τελικός του MasterChef θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου.

Αρχικά, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε επεξεργαστεί σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού. Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

MasterChef: “Θα κερδίσει ο Μανώλης”

Λίγες ημέρες πριν ο Αλέξανδρος Κασκούτας, χαρακτήρισε το MasterChef στημένο και υποστήριξε, στο “Ευτυχείτε”, ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη προς τον Μανώλη Σαρρή. «Η ψαλίδα κλείνει προς τον Μανώλη γιατί υπάρχει μια αίσθηση φέτος ότι το παιχνίδι είναι λίγο πιο στημένο από τις άλλες χρονιές. Από την αρχή, από τα bootcamp, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη προς τον Μανώλη, όπως και ο Μανώλης γύρισε και μου είπε εμένα προσωπικά στο ξενοδοχείο ότι “είμαι σίγουρος ότι θα μπω και θα μπω και στο σπίτι, είμαι ήδη”.

Το είπαν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Εγώ σαν Αλέξανδρος έχω κρατήσει φιλικές σχέσεις με τα περισσότερα παιδιά, μου είπαν ότι η ψαλίδα κλείνει προς τον Μανώλη από την αρχή. Έχουν δει πάρα πολλά και πώς του φέρονται μέσα στο σπίτι και στις ομαδικές», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κασκούτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις