Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού: Όσα αποκάλυψε στο After Dark – Καλεσμένος και ο Μάριος Αθανασίου (vid)
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού: Όσα αποκάλυψε στο After Dark – Καλεσμένος και ο Μάριος Αθανασίου (vid)

Μαρία Σολωμού: Η γοητευτική ηθοποιός Μαρία Σολωμού, αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Πάνο Μουζουράκη.

Μαρία Σολωμού: Την Παρασκευή 3 Απριλίου ο Θέμης Γεωργαντάς και το After Dark επέστρεψαν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ με νέο επεισόδιο. Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο τηλεοπτικό σπίτι του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Μαρία Σολωμού η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και κατά τη διάρκεια του εξομολογητηρίου αποκάλυψε τι την ενοχλεί.

“Το θετικό είναι ότι παραείναι ταλαντούχος και το δεύτερο ότι είναι παιδί. Αυτό, βέβαια, πάει και στα αρνητικά. Είναι ολότρελος, πάρα πολύ αυθόρμητος και εγωιστής. Όλα πάνε και στα δύο” ανέφερε η ηθοποιός. Η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για το πώς αντιμετωπίζει την απιστία και αποκάλυψε τι απάντησε στον γιο της όταν την ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά.

Η Μαρία Σολωμού στο Εξομολογητήριο:

Στο After Dark όμως ήταν καλεσμένος και ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πώς νιώθει ως πατέρας τριών παιδιών και γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ. Μαζί του, ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος που διηγήθηκε πώς γνωρίστηκαν με τον Μάριο.

Στο Εξομολογητήριο, ο Μάριος απάντησε σε μία σειρά after dark ερωτήσεων: ποιο είναι το πιο αμήχανο περιστατικό που του έχει συμβεί κατά την διάρκεια ερωτικής επαφής, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, αν κρατάει επαφή με τις πρώην συντρόφους του και για ποιο λόγο.

Ο Μάριος Αθανασίου στο Εξομολογητήριο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις