Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Πολάκης: Η μαντινάδα του υπουργού – “Εμείς θα το γλεντίζομε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Πολάκης: Η μαντινάδα του υπουργού – “Εμείς θα το γλεντίζομε”

Τσίπρας – Πολάκης: Αδιαφορώντας πλήρως για τη δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως θα... συνεχίσουν να το γλεντάνε

Τσίπρας – Πολάκης: Με μια μαντινάδα σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη ο Παύλος Πολάκης. Ο Παύλος Πολάκης, όπως άλλωστε συνηθίζει αναφέρθηκε μέσω Facebook στην περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κρήτη, δηλώνοντας πως θα συνεχίσουν να γλεντάνε και κανείς δεν θα τους χαλάσει αυτό που πράττουν. Η μαντινάδα, όπως την έγραψε ο Παύλος Πολάκης, όπου «Ταιπρας», προφανώς εννοεί Τσίπρας.

«Από το Μυλοπόταμο φαίνεται το Χουδέτσι
σήμερα τίμησε ο λαός τον Ταιπρα τον Αλέξη
Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση
το δρόμο που ανοίξαμε κανείς δε θα χαλάσει», έγραψε ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας βίντεο από τους χορούς του Αλέξη Τσίπρα.

Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης έκαναν μαζί διακοπές στο Ροδάκινο Ρεθύμνου με τον πρωθυπουργό να δείχνει την στήριξή του στον υπουργό του. Η κίνηση έρχεται μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλου και την ανακοίνωση της πρότασης μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις